من تکس داش trex موافقم حال کردم باش فقط اگه 8بیتی بود بهتر بود...
10 بیت یکم کار رو بی نظم می کنه...
8بیت به نظر من مناسب تره....
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
من تکس داش trex موافقم حال کردم باش فقط اگه 8بیتی بود بهتر بود...
10 بیت یکم کار رو بی نظم می کنه...
8بیت به نظر من مناسب تره....
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
چاکریم
سلام.آقا این تکسا واسه زمان دوره باستان دیگه دورش مرده و کلا اگه وارد قضیه تکس بشید یه علم جداگانه ای هست که به نظر من میشه تدریسش کرد کلا این تکسایی که من دیدم باهاشش نمیشه یه کار قوی جمع کرد چون باید تو هر تکسی یه سری ایده هایه جدید باید باشه.اینم یه بیت از تکس نویسی هست که خوب من میشناسمش و تکساشم تو استودیو ها با قیمت بالا میفروشه: واسه پرتاب ته سیگار.انجام تحصیلات, لازم مردنه,خوردن مردمم حاصل بردنه. کسی که تکس نویس باشه میفهمه اینجور تکسا چیه
بعد یه چیزی که هست الان تکس عالی قیمت آمیانش ورسی 60تومن خوب فکر نکنم ایده جالبی باشه که یکی بخاد تکسشو تو ملا عام تو تاپیک بزار.این روش هم میتونه کار ساز باشه که دوستان بیت ساز,بیت خودشونو بسازن و یه نفر عهده کار و داور کار باشه.و دوستان تکسشون رو به همراه ماکت رو اون بیت بخونند بفرستند واسه مدیر میکس تیپ و اونجا مشخص بشه که کی رو کدوم ورس و رو چه آهنگی بخونه (کاری که گروه تن به 10 واسه آهنگ ارتش تن به ده انجام داد)
آرین عزیز. شما در مورد قیمت بحث کردین. کسی قرار نیست بابت تکستی که می نویسه پولی بگیره. همون طور که کسی قرار نیس واسه تنظیم یا آهنگسازی یا میکس یا مسترینگ پول بگیره. اگه قرار باشه هر کسی واسه کاری که می کنه پول بگیره چه نیازی به تشکیل گروه بود. ما گروه رو تشکیل دادیم که داشته هامون رو کنار هم قرار بدیم تا به نداشته هامون برسیم. یکی تکست نویسی بلده ممکن تنظیم بلد نباشه. من خودم تنظیم بلدم ولی میکس و مسترینگ بلد نیستم. در کل منظورتون رو متوجه نشدم. ممنون.نوشته اصلی توسط gangsta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نه منظورم این نبود که کسی پول بگیر چون هرکی هرکاری میکن واسه پیشرفت و عشق خودش یا معرفتی که داره میکنه.منظورم این ما الان تو این گروه 8.9 نفر عضو داریم اما یه بیتی که دووست عزیزمون pter گزاشته بود 50تا دانلود داشت یعنی 50نفر دانلود کرده بودن و یکی محیط مجازی طوری هست اتفاقاط زیادی توش میفته منم منظورم این که کاری که اینهمه تنظیم کننده و بیت ساز واقعا حرفه ای که من کار grave ,pter رو که سورساشونو دارم و خیلی کارشونو دوست دارم وقتی چنین افرادی میان رو کار پس باید تکس هم حرفه ای باشه و تکسم هم من خودم از رفیقامم 4هزارتا تکس مبتدی دارم یا خودم که میشه اینجا گزاشت و استفاده برد ولی تکس حرفه ای حد اقل 3هفته حتی با حالت غیر طبیعی روش قفل شد تا یه تکس معمولی نسبتا خوب در بیاد که اونم ممکن کسایی به غیر از بچه هایه میکستیپ روش بخونند و دزدی کنند من حرفم بیشتر رو همون دزدیده شدن تکس هاست و در کل من حرفام در حد یه پیشنهاد و تابع جمع هستیم و هرچی که مدیرا و جمع تصمیم بگیرند همونو انجام میدیم![]()
ممنون آرین عزیز. من رفتم و تعداد دانلود رو دیدم 21 بار بود نه 50 بار. گروه ما در حال حاضر 18 تا عضو داره. با مدیر ها بخوای حساب کنی 25 تا عضو داریم. ولی همون طوری که فرمودین امکان دزدی همیشه هست و خواهد بود. اینجا قراره سورس هم بزارن. احتمال دزدی سورس هم هست ولی به نظر شما چون امکانش هست نباید کار کرد؟نوشته اصلی توسط gangsta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
من خودم 2 بار دان کردم چون ویندوزم سوخت
قابل توجه به شما هم بگم تو عمل نشون بده نه حرف اگه شما خیلی حرفه ای هستید یا همونی که تکست مینویسه و میفروشه وشما میگید حرفه ای هستش پس چرا معروف نشده؟
ما هیچکدوم در حد علی سازش یا ساس نیستیم که شما از ارتش تنبه 10 حرف میزنید
دزدیدن تکستا 1 یا 2 تکست باید باشه که 100 در 100 کسی با 1 یا 2 آهنگ به اوج نمیرسه
خوب همینجور که میبینید الان ار این 18 نفر کلا 3.4 نفر کامنت بیشتر نمیدن و حالا شایئ من ندیدم و کلا سه سری ها نیستند الان به نظرم یه تاپیک برنید که کسایی که انتخاب شدم بیان تایید کنند نام کاربریشونو و مشخص بشه بعد سورس که به هرحال تو سایت سورس زیاد هستش و زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه .ولی همون تکس رو به نظرم شما سورس رو بزارید و هالا هرکسی رو به سلیقه خودش تکس خودشو بنویس و خوب کسی بش رپر میگن که خودش بنویس و خودش بخونه اگه قرار باشه اینجا یکی بیاد رو کار که هم بقیه واسش آهنگسازی کنند و هم تکس اینو اونو بردار بره بحون که دیگه خیلی خوش بحالش میشه.در کل هرکی رو اون بیت یا سورس که شما از قبل اوکی کردید و ساختید تکس خودشو بنویس و روش یه ماکت حتی اگه شد یا میکرفون چت حتی بگیره و از بین افراد 3نفری که بهتر از بقیه رو اون سورس نوشتن و استایلشون بهتر بوده واسه اون ترکک انتخاب بشن و دیگه کلا راه هایه زیادی هست که به مرور زمان ایشالا یه میکس تپ شاخ از گروه در بیاد
ورس1چشام وا میشه خدا من تسلیم توام////ولی دوباره من موندم که دس بدم به خودم
چشا قرمز,رگا زده بیرون مثه برگ پشت نور////زندگیم خلاصه شده از داد زدن از پشت کوه
قلم کار میکنه و کاغذ بش دستور میده////رپ تنها چیزیه که trex از دور دیده
فک میکنم جسمم این دنیارو تنگ تر کنه////آتیش جهنم از همیشه برام سرد تر شده
رفیقام مثه سریال پشت همن////تظاهر به اینکه دوستن ولی دشمنمن
اهله این نیستم دورم توتون باشه////میخوام آروم باشم وقتی دورم شلوغ باشه
تو هم همونی که میخواستی دنیارو صاف کنی///ولی درس نیگا,تو رویات تو هم پاک شدی
قلم تنها چیزی بود که چشامو وا کرد///رپم تنها چیزی بود که رو قلم کار کردورس2زندگی چیه مثه صف یکیا تو نونوایی////منتظر بعدی هستی وقتی 2تا پول دادیآره مردم مردن ولی بازم از هم طلبکارن////اونایی که دم از مردی میزدن حالا تبهکارنما هممون مثه همیم مثه ه دوچش////هممون مغز داریم فقط با وسعت ه دورشاونم 2تا چشم داره ولی جاده کلماتو طی کرده////گرما میره بالا.اگه بالا باشی کِی سرده؟دورتو نگا که جمیعت فقیر از همیشه بیشتره////اعتراض نداره.میدونم که فقر تواَم نیش زدهبرخورد گلوله با سنگ ...ه شده////گوشت همدیگرو میجوئیم چون انسانم جونده شدهقلمو نیگا که مال 2هزار ساله پیشه////ما ماله زمینیم.با دود بریم فضا انگاری درست میشهبگو میخوای خودتو با چی محدود کنی؟؟؟////زندگی سم داره.پس بگو چرا هممون مسموم شدیمورس3وای خدا نگا منم تسلیم شدم////وای نیگا همه درگیر شدندنیامونم میگذره همش پشت هم////مثه لاشخور شدیم هر روز از دیروز گشنه تردیگه باید مثه شطرنج رو زندگیمون فِک کنیم////تصمیم گیری بعد شانسو زیره پامون له کنیمزندگی 100بار مارو آزمایش کرد////ماهم دنیامونو ساختیم مثه یه آرایشگرجاذبه زمین کم شد وقتی ما تشنه تر شدیم////خودمون میخوایم تو این دنیایی که زشته سر کنیممثه یه دوره گرد 24ساعت دوره همیم////لاف میزنیم مثه سریال پشت همیمفقط یکیه که میخواد جلو خدامون سجده نریم////همونی که باعث شد بگیم ماها از قبلمونم گشنه تریمخدا این دردو دلم بود تو این شب تار////میخواستم بگم کنار گل زیبا همیشه هستش 1دونه خار
ویرایش توسط trex : ۱۳۹۱/۰۴/۰۶ در ساعت 21:11
سلام دوستان یه تکست کوتاه نوشتم اگه مایل بودید ادامه میدمش در غیر اینصورت بیخیالش میشم کار گنگ هست
و استایل گرفتنشم کمی مشکله با بقیه فرق داره بعضی جا ها رو باید سر هم بخونین و بعضی جا ها رو کشیده
من پا بر جام چونکه پا بر جان اونایی که از جاااااااان/ میگذرنو در جا نمیزنن هرجا /که تو موندی با یه ورق و خودکار کم میاری و میگی فردا /پاشو از جاااااات تنه لشتو بکش بیرون از چاه/ اها بیا بیا /به جا ور زدن برو پی مشقااا/ا تو بشین تا مامی نیومده با یه شلاق/ بهت میگم ایندفه اگه هرجا /ببینمت میفرستمت بالا ابرا / .... این داستان ادامه دارد....
زیباییش بستگی داره که چجوری بخونین
<< |< >| >> > O #
----------------------------------------
C.o.m.i.n.g S.o.o.n
Share is Love
بیاید داشته هایمان را با هم به اشتراک بگذاریم!
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند