بله منظورم همون گیتار بودنوشته اصلی توسط villi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
بله منظورم همون گیتار بودنوشته اصلی توسط villi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
واقعا عالی بود ... شاید تو همین 10 دقیقه که دانلود کردم بیشتر از 10 بار گوش دادمش ... حس کار که عالی ... خوب حتما میکسش هم خوب بوده که تونسته این حسو منتقل کنه ...
فقط تنها چیزی که جالب نبود و دوستان هم اشاره کردن پاساژ دقیقه 1:07 بود ... راستی از بیسش خیلی خوشم اومد ، بهتر ازین نمیشد .... (امیدوارم پامو از گلیمم درازتر نکرده باشم)
در کل حرف نداشت
راستی گیتار زنده اجرا شده بود یا از vst استفاده کردید ؟
ممنون از نظراتتنوشته اصلی توسط Ehsan tiesto تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
من از تمام نظرات استفاده میکنم.
احسان جان گیتار vst هست. باید بیشتر روی اجرا و میکسش کار کنم که طبیعی تر باشه.
خیلی زیبا بود اما ببخشیدا
آهنگتون رو یهو شروع کردین میتونستین آروم آروم لایه های دیگرو بهش اضافه کنین .
ولی در کل عالی بود
ممنون.صدای گیتار خیلی جلو بود.اگه یکم عقبتر بره حس خوبی میده
میشه بگین واسه گیتار از کدوم vst استفاده کردیننوشته اصلی توسط villi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
؟؟؟؟؟؟
پس تا اونجایی که من میدونم تا الان شما تونستید بهترین صدای گیتار رو از vst بگیرید (البته تو این سایت) ... ولی همونطور که خودتونم گفتین هنوز جای کار داره ...نوشته اصلی توسط villi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خودمم چند وقتی هست دارم رو همین قضیه کار میکنم ...
نوشته اصلی توسط zalzalak تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام. از بانک سمپلهای kontakt استفاده کردم. فکر کنم لینک مستقیمش رو توی تالار vip گذاشته باشمنوشته اصلی توسط zalzalak تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلامنوشته اصلی توسط alifarahabadi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
چون موزیک بدون وکال هست مطمئنا یکم گنگ بنظر میاد .هم مبحث پاساژها و هم مبحثی که شما بهش اشاره کردید. وکال که وارد موزیک بشه کمی تغییر میکنه جو موزیک
سلام محمد رضا جان عالی بود..فضا سازی کار خیلی مناسب بود شروع درام خیلی خوب بود فقط تو درام از دقیقه1:7 اون صدای توم که به دارم اضافه میشه یه کم تو ذوق میزنه.البته شما خودتون استادی.
واقعا لذت بردم یه سوال داشتم وی اس تی گیتار بیس چی بوده چون به نظرم خیلی صدای جذابی داشت؟؟
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند