ممنونم از دعوت شما . دلنوشته زیبایی بود . بسیار زيبا و دلنشین . من که لذت بردم . موفق و پیروز باشید .![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
ممنونم از دعوت شما . دلنوشته زیبایی بود . بسیار زيبا و دلنشین . من که لذت بردم . موفق و پیروز باشید .![]()
*هروقت موسیقی رو صرفا واسه پول درآوردن دنبال کردید بدونید که پیشرفتتون متوقف خواهد شد ، و کم کم روح موسیقی توی کارتون ضعیف میشه و آهنگاتون یک کلام.... معمولی میشه!
*تنها راه رسیدن به آرزوها اینه که رویای رسیدن بهشون رو از قبل به وضوح در سر پرورانده باشید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
بسار عالی... واقعا از اینکه در این سایت در کنار شما عضو هستم باعث افتخارمه .. خیلی زیبا بود.. امیدوارم هر روز از این مطالب زیباتون مارو بهره مند کنید... موفق باشی عزیزم![]()
عرض ادب خانم رویا
خیلی لذت می برم از دلنوشته هاتون ...
موفق باشید![]()
با سلام مثل همیشه لذت بردم خانم سجودی...
ماشاالله دیگه انقدر تو زمینه ی دلنوشته پر کار شدید که دیگه کم کم باید جمعو جورش کنید بره واسه چاپ , یه کتاب بشه...![]()
AMIR
!Music is not everything
سلام عرض شد...ممنون از دعوتتون ...مثل همیشه گیرا و دلنشین بود...کارتون حرف نداره![]()
... Mehrdad.f ...
مثل همیشه عالی بود /گاهی ازین دلشوره می جوشد و سبز میشود و تو نامش را بهار می نهی
و گاهی از غصه داغ می زند گردِ پیری روی سرش می نشیند و تو آنرا
زمستان می نامی/ خیلی قشنگ بود/موفق و هنرمند باشی
وقتی که ساز و نوایش آدم را گیر بیندازد دیگر نمیتوانی از چنگش خلاص شوی
این قسمت عاشقانه ای زیباست :
کاش قاب عکست را باد بیندازد و از خاطره ام ، پاک شوی .
چون نویسنده از دلش نمیاد با دستای خودش قاب عکسو زمین بیندازه یا ...
فقط این قسمته سهوی رو هم اصلاح کنید و جدا بنویسید : ببیندست در گردن خاطره کشانده ام .
سپاس
من از روزی که یادم هست/به یادت تیره می پوشم/دلم خوش بود که میگفتی/تورو آسون نمیفروشم
مرسی خانم سجودی کاراتون محشره زیبا و دلنشین
پیروز و موفق باشید
کاش این دنیا نبود کاش من نبودم وتو بودی فقط
کاش گریهای هرشبم کابوس بود کاش بغضاب توسینه هم نابود بود
وای همش کاش کاش کاش این دنیا با این جنگوخونریزی نبود کاش صحنه ای مثل هیروشیما نبود
قلبم گرفته کاش نبودم دوستامو دست بسته نمیدیدم کاش عشق واقعی بود نه فقط حرف نه فقط لفظ نه فقط ترانه و کاش
کاش وقت گناه بالا رو میدیدم کاش احساس میکردم که تنها نیستم کاش خدارو احساس میکردم با هرچی بگم
کاش تو ای دنیا نبودم کاش نبودم .................................................. ............................................
نوشته اصلی توسط dmmd تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
چقدر دلت پُر بود
موفق باشی![]()
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند