اقا خسته نباشید انجمن به این بزرگی مدیری نداره رو پست ها نظارت کنه یکی جواب درخواست مارو نداد
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
اقا خسته نباشید انجمن به این بزرگی مدیری نداره رو پست ها نظارت کنه یکی جواب درخواست مارو نداد
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلامنوشته اصلی توسط tiesto1390 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
برادر کمی صبور باشید مدیران هم مشغله های خودشون رودارن
بنده درخدمتم
ازکرکairاستفاده می کنید؟
سعی کنید بانک کامل نکسوز رو تهیه کنید بهتره{حدود60گیگه}
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
ممنون سهیل جان این فایلی که خودتون دارید3.2 گیگ میشه و گفتید نیاز به کرک نداره. همینو گرفتم داخلش هم هیچ چیزی به نام کرک نیست. ولی خودم لایسنس ari پیداکردم نصبش هم کردم بازم مشکل حل نشد .. ممنون میشم پیگیری کنیدنوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خُب عزیزم ببین فکر می کنم مشکل از ویندوزت باشهنوشته اصلی توسط tiesto1390 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
چون ویندوز8 و8.1 کلا با کرک بسیاری از vstها مشکل دارن مثل محصولات سونی وکس و اتوتیون واتمسفر و....و کرک بسیاری از وی اس تی ها روش جواب نمیده خود بنده هم به همین علت مجبور شدم بی خیال 8 بشم وهمون ویندوز7 رو نصب کنم
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
سهیل جان مگه میشه؟ من ... از دوستام رویه هم 8 و هم 8.1 تست کرده سالم بود..میشه مگه برای بعضی ها بشه یا نشه.. من فکر میکنم یه جای کار میلنگهه!!نوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام دوستان من نکسوز کرک شده رو از ی سایت خارجی دانلود کردم میخواستم بدونم اکسپنشن های نسخه های قبلی رو این ورژن کار میکنه زود تر جواب بدین خفا لازمم با تشکر
نسخه نکسوزم ۲.۶.۵ هستش
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند