درود بر شما.نوشته اصلی توسط artinviolin تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ابتدا اینکه سعی کنید از دایره ی احترام و ادب خارج نشوید. من به شخص شما هیچ توهینی نکردم اما شما مرا که سالها از شما بزرگتر هستم دروغگو خطاب کردید. محض یاداوری عرض می کنم آشنایی ما مربوط به سایت کیوبیس نیست بلکه قبلا در یکی از سایت های پرشین سینگرز و یا نت آهنگ (مطمئن نیستم کدام یک جستجو می کنم) با هم صحبت داشته ایم. لذا منظور من در این سایت نبود مگر اینکه شخص دیگری با همین آی دی شما در آن سایت ها فعال باشد. نکته ی دیگر اینکه بحث با شما بی فایده است چرا که با پیش زمینه و پیش فرض ذهنی وارد بحث شدید از اول هم نه لحن کلامتان دوستانه بود و نه پیش فرض ذهنیتان این که می گویید صحبت با امثال شما بی فایده است چون مغرورید از نظر منطقی یعنی شما به عنوان یک طرف در بحث من را مورد قضاوت قرار داده اید و با پیش فرض ذهنی (مغرور بودن من و امثال من) وادر گفتگو شدید. با همین پیش فرض پست اولتان را نوشتید پستی که هیچ نشانی از دوستی در آن نبود. این جمله ی شما در پست اولتان بود: نه تخریب شما برای ما (؟!) سودی دارد و نه موفقیت شما!!! در حالیکه اگر دیدگاه شما خیرخواهانه بود، اگر بنده را مثل خودتان از خانواده ی بزرگ موسیقی می دانستید، موفقیت من باید برای شمای نوعی خوشایند می بود! چون موفقیت هر کدام از ما یعنی موفقیت خانواده ی موسیقی و هنرایران زمین. اما برای شما سودی ندارد!!
نکته ی دیگر لطفا انقدر منت بر سر بنده نگذارید که فلان صفحه مطلب نوشتید! ببخشید اگر شما دو ساعت وقت گذاشتید و مطلب نوشتید من هم 6 ماه وقت گذاشتم و این آهنگ را ساخته ام و به رایگان در اختیار شما قرار دادم! ممکن است بگویید: خوب ما که از تو نخواستیم کارت را اینجا بگذاری! آنگاه من هم خواهم گفت من هم از شما نخواستم که نظرتان را در اینجا بنویسید که منتش را بر سرم می گذارید! این چه حرفی است؟ زشت است بخدا! اینجا به قول دوست دیگرمان انجمن گفتمان (فاروم) است! هیچ کس برای وقتی که می گذارد منتی بر سر دیگری نمی گذارد.
دوست عزیز! فرمودید:
((بیست سال موسیقی کار کردید یعنی تقرییبا از خیلی خواننده های مطرح الان با ثابقه(*سابقه) ترید دلیل موفق نشدنتون و برید پیدا کنید))
من معتقد نیستم که کارم موفق نیست من به شدت معتقدم اگر کارم رسما و با شرایط برابری به انتشار برسد موفقیت کسب خواهد کرد. به عبارتی بهتر: تعریف موفقیت از دیدگاه هر شخصی با شخص دیگر فرق می کند. موفقیت برای من این است که بعد از انتشار کارم مخاطبان هر چند محدودی که این صدا و این سبک کار را می پسندند با کارهایم آشنا شده و بعدا بتوانم برایشان کنسرت بگذارم و به این طریق به هم وطنانم خدمتی کرده باشم... همین! شما بخشی از صورت مساله را عمدا پاک می کنید: موفق نشدن من به دلیل عدم انتشار آثارم است نه اینکه انتشار پیدا کرده و بعد با استقبال روبرو نشده باشند. متوجه شدید مشکل کجاست؟
منفی که دادم به شما و شخصیت شما نبود! به نوشتار شما که با پیش فرض ذهنی مغرور بودن من نوشته بودید از همان اول بود. اینجا دنیای مجازی است. نظر شما و نوشته ی شما برای من ملاک است نه خود شما.
در مورد شوراها! خیر اشتباه می فرمایید. بنده در بین هنرجویان آهنگسازی ام شخصی مانند مسعود یزدی را دارم با سبک موسیقی خاص خود. شخص دیگری دارم که موسیقی مقامی و محلی کار می کند و در جشنواره ی فجر بارها افتخار کسب کرده (گروه هرای) شخصی را دارم که راک می سازد شخصی را دارم که کلاسیک محض کار می کند اینها همه هنرجویان آهنگسازی بنده بوده و هستند. اگر من کسی بودم که قرار بود با افکارم پوست از کله ی دیگران (به قول ادبیات زیبای شما) بکنم چطور ممکن بود این افراد با این همه سلیقه ی متفاوت هنرآموز من تا انتها باقی بمانند؟ دوست عزیز من هیچگاه به خودم اجازه نمی دهم که دیدگاه های سلیقه ای خودم را وارد موسیقی کنم. اگر شما برای من قطعه ای بفرستید ممکن است در ژانر سنتی باشد (که من زیاد دوستش ندارم) اما اگر بخواهم انتقادی بکنم می روم به دنبال ایراد های تکنیکی نظیر اشتباه در حرکت های ملودیک یا میزان دقت ضرب سازها و ... هیچ گاه تا کنون در بررسی آثار دیگران در هیچ زمینه ای نظری بر مبنای سلیقه ام نداده ام. اگر نکته ای گفته ام صرفا بر مبنای نکات علمی بوده وگرنه به تعداد انسانها سلیقه وجود دارد و بسیار هم محترم است. (پس تناقضی نیست شما اشتباه برداشت کرده بودید)
فرموده اید:
((خب حالا من حرف نا حقی گفتم که کارتون در سطح خوانندگان دهه 50 نیست؟ با این حرف با کامیون از روتون رد شدم؟ یعنی خودتون و اثارتون رو هم سطح اونها میدونید؟ بابا تروخدا بس کنید این غرور کاذب و کنار بزارید
اخه چطور من به خودم بقبولونم که شمارو هم رده ابی و داریوش و غیره قرار بدم))
خوب! من به سوال شما پاسخ می دهم منتها دقیق و علمی موافقید؟ تا انتهایش می مانید؟ بیایید یک کار قدیمی از آقای ابی را بررسی کنیم. نه با این پیش فرض که او ابی است! با این پیش فرض که او هم یکی از کاربران انجمن ماست و ناشناس است. تمام نکات مثبت و منفی آن را بنویسیم. بعد یک کار از بنده را نیز به همین روش بررسی کنیم. خوب؟ علمی و دقیق! با پارتی تور. با در نظر گرفتن تکنولوژی که آن زمان نبوده و الان هست با جمیع موارد و در حضور چشم همه ی کاربران! یک کار معمولی را انتخاب کنیم نه بهترین نمونه ی ممکن را چون طبیعتا آنجا کار به صورت تیمی بوده ارکستر حضور داشته و بزرگمردی مثل واروژان تنظیم می کرده. یک کار معمولی ابی را بررسی کنیم. خوب؟ بعد قضاوت کنیم. دقت کنید اینجا بحث غرور نیست دوست عزیز. کارهای آن دوران هم توسط انسان ها ساخته شده. هم نکات مثبت دارد به وفور هم منفی. حاضرید برای این بررسی؟ مثلا اگر اثبات شد که فلان تحریر آقای ابی فالش بوده و این را نشان دادیم آیا قبول می کنید که شما از روی تعصب دارید صحبت می کنید؟ یا اگر نشان دادیم فلان بیت از شعر با بی دقتی آهنگساز اصلا حذف شده و بعد از ضبط فهمیدند (بر طبق سخنان آقای شماعی زاده که آهنگ شکار ابی را ساخته بودند) قبول می کنید حرفتان بر اساس تعصب بوده؟
در مورد معیین عزیز فرمودید:
((امسال معین اگر همچنان موفق هستند دلیلش اینه که هم بروز هستند و هم کارهاشون قویه و کاره الکی بیرون نمیدند ))
خوب اشتباه می کنید. چرا؟ عرض می کنم! معیین عزیز از ابتدا در ژانر کاریشان هم کارهای سبک بود و هم آثار سنگین پس ایشان در حقیقت ژانر کاریشان را تغییر نداده اند. هنوز هم در کارنامه شان هم آثار سنگین هست و هم سبک. در ثانی بله متاسفانه ایشان هم کمی افت کرده اند و اگر به کنسرتشان رفته باشید (من رفته ام) مردم از ایشان آثار گذشته را درخواست می کنند نه مثلا کارهای جدیدشان را هرچند در آثار جدیدشان هم هنوز خیلی از کارها ارکسترال هستند به همان سبک قدیم و اشعار زیبا. اما آثاری که به سمت و سوی "کاملا"الکترونیک برده اند متاسفانه آنطور مورد استقبال نبوده (در کنسرتشان دیده ام به چشم)
در انتها فرموده اید:
((موسیقی امروز اگر قرار به عنوان یه بیزینست (*بیزنس) حساب بشه باید طبق خاسته (*خواسته) مردم و روز باشه اگر ن که همون باید واسه دل خوده هنرمند اجرا بشه))
من با این حرف شما مخالفم. ببینید دوست عزیز ما در جامعه ای زندگی می کنیم که تبلیغات و رسانه در آن نقش کلیدی دارند خیلی ها رسانه را به عنوان هنر هشتم (بعد از سینما) می شناسند. دنیا متاسفانه دنیای تبلیغات و تلقینات رسانه ای است. رسانه هم شوربختانه دیگر فقط رادیو و تلویزیون و روزنامه نیست! مثلا تتلو هم رسانه دارد رسانه ای بسیار بزرگ و هر حرفش بازتابی گسترده پیدا می کند... مردم ما متاسفانه بسیار چشم به مد و رسانه دارند! این وسایل بازی جدید که در دست همه می بینید (اسپینر) نمونه ی خیلی خیلی واضحی است! با یک بربرینگ ساده مردم را فریب داده اند که آن را در دست بگیرید و بچرخانید که چی مثلا استرس شما کاسته خواهد شد!!! و همه (اکثریت) هم بدون تفکر می خرند... چالش آب یخ را بخاطر دارید؟ نمونه ی دیگری از تاثیر رسانه بود.... قبلش توتال کر یادتان هست؟ که بعد از تبلیغات فراوان در خانه ی هر کسی می رفتید یک توتال کر می دیدید!! اینها همه تاثیر غول رسانه است هم وطن عزیز! در حقیقت حتی آثار بنده نیز می تواند مورد اقبال عمومی قرار گیرد چنانچه رسانه ای در خور توجه داشته باشد. (مثل هر چیز دیگری) بحث این است که این آثار بایستی منتشر شوند تا بتوانند مخاطب پیدا کنند. مشکل در این قسمت است.
امیدوارم توضیحاتم را کامل بخوانید.
با تشکر
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران