سلام دوستان
من تا حالا با کنتاکت کار نکردم چجوری تو اف ال ازش صدا در بیارم با کیبورد یعنی نت هایی که میزنم نشون بده نمیدونم منظورم رو فهمیدید یانه؟
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان
من تا حالا با کنتاکت کار نکردم چجوری تو اف ال ازش صدا در بیارم با کیبورد یعنی نت هایی که میزنم نشون بده نمیدونم منظورم رو فهمیدید یانه؟
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
باید براش بانک صدا دانلود کنید.
خودش صدایی نداره .
یا میتونید صداهاتون رو درش قرار بدید و استفاده کنید
باید بانک صدا و یا اینسترامنت براش دانلود کنی
خود کنتاکت مث پلیر یا بروزر هستش که اون بانک و اینسترامنت هارو توش لود کنی
درسته من بانکم بهش دادم مشکل من اینه که مثه بقیه وی اس تی ها نمیشه با صفحه کلید نت هاشو زد بعدشم بزار یه عکس بزارم بفهمید چی میگم اصلا صدا ازش در نمیاد با صفحه کلید حتما باید موس رو رو نت ها بزنی تا صداش در بیاد در ضمن بیرون از اف ال وقتی کنتاکت رو باز میکنم قشنگ با صفحه کلید میشه زد و صداشم در میاد تو اف ال نمیدونم چرا اینجوریه؟نوشته اصلی توسط wilad تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
اولا مشکل اینکه کلیدهارو فشار میدید و صدایی نمیاد اون آیکُن هست که غیر فعاله
همین عکس بالاتون رو نگا کنید
سمت چپ پنل تایم یه پنل دیگه س که آیکون وسط پایینش روشنه شکل زنجیره
بالاش فلش هستش
آیکون سمت چپ فلش رو فعال کنی کیبوردت میره حالت پیانو
اینکه کنتاکتت مث سمپله خب مشکل از لود شدنشه
درست لود کردی تو اف ال؟تو لیست وی اس تی ها میاد؟چجوری اصن لود میکنی؟
یه فیلم میزارم خودت ببین مشکل از کجاس سری اول که با صفحه کلید میزنم صدا نمیاد دوباره برنامه رو باز میکنم صدا میاد اون کاری هم که گفتی انجام دادم اما باز نشدنوشته اصلی توسط wilad تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند