سلام ؛ وقت همگی دوستان بخیر
اخیرا متوجه شدم این سایت خیلی از من انرژی و وقت میگیره و تصمیم گرفتم دیگه آنلاین نباشم
البته همه بچه های این سایت دسته گل هستند ، بهترین کاربران و ادمین هایی رو داره که تاحالا دیدم واقعا از بودن تو جمع این هنرمندان لذت بردم
(ببینین دارم تو این تاپیک آخری که میزنم به همتون انرژی میدما !)
__________________________________________________ ______
در ارتباط با کار باید بگم تمام مراحل کورد پراگرس در حین توضیح دادن به یکی از کاربران این سایت در تلگرام (swag) انجام شده و تمام ملودیش رو خودم انجام دادم و هیچ موسیقی کانسپت نبوده
نرم افزار هم که اف ال استودیو 11
صدا هاشم فازیولی و امینیسفر 2 و ویولن سولوکریس هین که همگی بانک کنتاک 5
تنظیم و افکت های میکس و مستر هم که (البته من علمم تو این زمینه ناقصه) از افکت های خود اف ال واسه بعضی EQ ها و ریورب ها و از افکت های melda audio هم برای Amp ها و مونو کردن بعضی فرکانس ها و بعضی EQ ها استفاده شده
دو روز هم زمان برده تا ساخته شده (با کورد پراگرس که قبلا انجام داده بودم)
لینک آهنگ :
(بلافاصله شروع به پخش میشه)
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
چون آپلود سنتر خود سایت فعال نبود مجبور شدم داخل فورشرد آپلود کنم ادمین Blacky در جریان هستند ، کیفیت قطعه 256 هست که برای دانلودش روی گزینه ای که عکسشو میذارم بزنید میره برای دانلود رایگان تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
و در انتها بعید میدونم رپری وجود داشته باشه دلش نخواد رو این آهنگ بخونه مفاهیم عمیقی توش هست
ساب بیس نزاشتم چون میخواستم آروم باشه با اون چیز هایی که قبلا میساختم یک فرق هایی داشته باشه .
از تمام اون دوستان و اساتیدی که به من چزی اینجا یاد دادن تشکر میکنم ، کسی هم از دستم دلخوره ازش معذرت میخوام . این آهنگ میتونست شعر داشته باشه ولی کلی کار دیگه هست که باید انجام بدم ؛ بدرود و خدا یار و نگهدارهمگی
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران