دوستان عزیز خوبید ؟
هنرمندان عزیز من یه آهنگ دارم که میخوام آکورداشو برام بگیرید یجوری که بشه روش خوند . خیلی هم ممنونم
آهنگ امپراطور مهدی یراحی ه ...
خیلی لطف میکنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
دوستان عزیز خوبید ؟
هنرمندان عزیز من یه آهنگ دارم که میخوام آکورداشو برام بگیرید یجوری که بشه روش خوند . خیلی هم ممنونم
آهنگ امپراطور مهدی یراحی ه ...
خیلی لطف میکنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
عزیزان یه آکورد ساده هم به من بدن کارمون راه میوفته ها
خیلی گلید
خیلی ممنونم آقا سعید عزیز . واقعا لطف کردید . اگر امکانش هست میشه با پیانو یه میدی رام بگیری یک دنیا ممنونت میشم
نوشته اصلی توسط saeid.rahimiyan تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
از آکوردها؟نوشته اصلی توسط usef تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بله با پیانو آکورد بگیری برام یا آرپژ اگر امکانش هست . ممنوننوشته اصلی توسط saeid.rahimiyan تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
......
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
خیلی خیلی ممنونم داداش .لطف کردی
نوشته اصلی توسط saeid.rahimiyan تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند