سلام..سورس Fl این اهنگ کوتاه رو خواهشا اگه میشه واسم بساز..مرسی
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام..سورس Fl این اهنگ کوتاه رو خواهشا اگه میشه واسم بساز..مرسی
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوست عزیز
من ی ریتم 8&6 میخوام تو سبکه سامان جلیلی و ی ریتم پاپ سنگین میتونی برام درست کنی بفرسی
واقعا ازت ممنونم last fightجان
اگه میشه چند تا پاساج جدید رو برام سرورسش رو بفرستی
البته اگه زحمتی نیست فدات و خشته نباشی![]()
سلام کسی ریتم اماده برای اف ال نداره
سلام ممنون میشم درام و پرکاشن این اهنگو برام بزنید
فکر نکنم کسی بتونه این درام رو بسازه
چون چند بار داخل انجمن گشتم ولی کسی برام درستش نکرد
اگه بتونی درست کنی خیلی آقایی کردی در حقم.
من پیام خصوصی بلد نیستم کار کنم امیدوارم ببینی پستمو اینجا
سلام ریتم و پاساژ های اهنگ بازنده سامان جلیلی که جدید هم خونده رو میخواستم ممنون
نوشته اصلی توسط Last fight تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
تا جایی که می بینم به کسی که کمک نکردید هیچ تمام تاپیک رو اسپم زدید خصوصی رو چک کن
شاید بعضیا به خصوصی دسترسی نداشته باشن یا کمک میتونید کنید یا نه
ملت و گذاشتید سرکار با این وضع همه ی موارد رو در همون پست اول میگفتید دیگه خارجی کار میکنید و غیره مربوط به پست اوله .
ضمنا لطف کنید خصوصی خودتون با کسی که پست میزنه در ارتباط بشید و در تاپیک ننویسید خصوصی رو چک کنند اینهمه اسپم که نمیشه
تاپیک پاکسازی شد
سلام بر شمانوشته اصلی توسط Roya تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خوب هستین؟
میخواستم اگه میشه اون فایل صوتی که تو پست قبلی گذاشتم گوش کنی و کلپش رو برام پیدا کنی
خیلی نیاز دارم بهش
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند