سلام داداش گلم خوبین؟اقا من هرکاری کردم نتونستم کرکش کنم با توجه ب اموزش تیم رتو ر هم پیش رفتم اما نشد و نتونستم ممنون میشم اموزش بدید.فداتون
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام داداش گلم خوبین؟اقا من هرکاری کردم نتونستم کرکش کنم با توجه ب اموزش تیم رتو ر هم پیش رفتم اما نشد و نتونستم ممنون میشم اموزش بدید.فداتون
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام داداش خوبین؟ اقا خیلی معذرت کسی میتونه اموزش کرک این ورژن رو بذاره من که رسما گیج شدم نتونستم کرک کنم ممنون میشم ازتوننوشته اصلی توسط MakLOs تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
من نتونستم کرکش کنم مثل اینکه مشکل داره
شایدم با ویندوزم سازگاری نداره
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
عاغا میشه یکی آموزش تصویری کرک کردنشو بذاره تورو خدا؟
![]()
عاقا اومدم دانلود کنم ولی همه از کرک کردنش مینالن جریان چیـــــه
سلامنوشته اصلی توسط siamak0111 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بله مشکل داره خود منم نتونستم سر ازش در بیارم
البته من با ویندوز10 تست کردم و دوستان دیگه هم با وین 8.1 تست کردن بقیه ویندوز ها رو نمی دونم
به نظرم باید منتظر اپدیت بعدیش موند.
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
پس همچنان منتظر خواهیم ماند . تشکرنوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند