ممنون .. نصب شد ...نوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بازم مرسی
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
ممنون .. نصب شد ...نوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بازم مرسی
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام مرسی از پسته مفیدتون فقط من تمامه کارایی که دوستان گفتن رو انجام دادم ولی باز بانک رو نمیشناسه و ارور میده
و شرایطه نصب و همه چی تو عکسا هست..ممنون میشم اگه کمک کنید![]()
سلامنوشته اصلی توسط m_hector تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
شما باید محتویات اون فایل رو اونجا بریزی نه خود فایل فشرده رو
اگه ادرس نصب دیتا رو همین که تو عکس دادیی پس اون فایل اتمسفر دیتا رو همونجا اکسترکت کن درست میشه
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
فایلو تو پست اول گفتن اکسترکت نمیخواد ولی من اقدام به اکسترکت میکنم که این ارور رو میده
اکی درسته من به فرمتش دقت نکرده بودم حواسم به شکل ایکونش بودنوشته اصلی توسط m_hector تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بگزریم.......
پس ادرس دیتا فایل رو درست انتخاب نکردید چون این پیغام زمانی که دیتا رو در ادرسش پیدا نمی کنه میده
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
متاسفانه هیچ جوری بانک و نمیشناسه و اصا فک نمیکنم فایل درست باشه چون خودم trilogy رو دارم و مشکلی هم نداره
من از دوستایی که با این فایل موفق به نصب شدن کمک میخوام چون خیلی زمان برد دانلودش.ممنونم
سلام دوستان کسی هست که فایل Atmopher.dll رو برام آپلود کنه؟؟![]()
دوستان این برنامه چطور کرک میشه؟
من نصبش کردم طبق توضیحات.کرک رو میزنم یه ورودی میخواد که یه خروجی بده.ورودی رو باید از کجا بگیرم؟
توی برنامه کیوبیس چطور بیارمش
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند