سلام...اقا من اینو راحت نصب میکردم جدیدا اینجوری شده صدا هم نداره
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام...اقا من اینو راحت نصب میکردم جدیدا اینجوری شده صدا هم نداره
ویرایش توسط Reza Dehghan : ۱۳۹۴/۰۳/۲۵ در ساعت 19:22 دلیل: عنوان غلط و اشتباه
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
بانک صداهاش پاک شده یا مسیرش عوض شده
اگه پاک نشده مسیره بانک صداشو دستی بهش بدبد
در ضمن وی اس تیتون هنوز کرک نشده
موفق باشید
پیشرفت علم به ضرر انسان است
سلام... بله هنوز کرکش نکردم...اقا بانک صدا نداره...قبلا میزدم نصب میشد همیننوشته اصلی توسط mtboy تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
روی گزینه about کلیک کنید و ادرس پوشه ای که حجم داره(حدود 3 گیگ یا بیشتر) و در هارد ریختید بهش بدید.نوشته اصلی توسط artinviolin تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
قبول سفارش:ملودی.تنظیم.میکس و مسترینگ.
Instagarmwais_sadati
Telegramwaissadati
,سلام..اقا توی ابوت فقط ی جاش ادریس میخواد کهاونم ادرس پچ میخواد... اصلا مگه نباید بدونه دردسر با ستاپ نصب بشه؟ نمیدونم چ مرگش شده شانس سی دسیشم دارم ولی خش افتادهنوشته اصلی توسط Owais.S تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اگه روی این قسمت کلیک کنید میتونید ادرس بانک رو بهش بدید.نوشته اصلی توسط artinviolin تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
Instagarmwais_sadati
Telegramwaissadati
[QUOTE=Owais.S;768917]اگه روی این قسمت کلیک کنید میتونید ادرس بانک رو بهش بدید.
[/QUO
قبولش نمیکنه
[QUOTE=artinviolin;768935]این ادرس برای هارد منه.(مثال زدم براتون)نوشته اصلی توسط Owais.S تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
شما باید ادرس اون پوشه ins که در هارد ریختید رو بهش بدید.
Instagarmwais_sadati
Telegramwaissadati
[QUOTE=Owais.S;768937]فک کنم ستاپش ناقص شده بود. باهر بدبختی بود سی دیشو خش گیری کردم و ریختمش رو هارد. فک کنم درست شد...بازم ممنون دوست خوبم. دمت گرمنوشته اصلی توسط artinviolin تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند