سلام دوستان کسی آموزش نرم افزارVirtual DJروداره؟
ممنون میشم اگه بزارین برام.
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان کسی آموزش نرم افزارVirtual DJروداره؟
ممنون میشم اگه بزارین برام.
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوست عزیز.عنوانتون مناسب نیست باید مینوشتید درخواست آموزش رو اول عنوان مینوشتید.من گشتم متاسفانه تو سایت نبود.خودمم میخوام یاد بگیرم.برنامه خوبیه.موفق باشی.
![]()
ملودی میسازم به صورت رایگان.نمونه کارامو گوش بدید
یه آموزش دارم از یکی از دوستان عزیزه تو یه سایتی دانلود کردم بزودی میذارم
دوست عزیز اگه میشه آدرس سایته رو بزارتاخودمون بریم دانلود کنیم
سلام دوستان من دی جی هستم.اگه سوالی داشتید بپرسید در خدمتم
همین روزا میام تا تورو داشته باشم ...
سلام دوست عزیزمیشه راجب نرم افزارVirtualDJیه توضیح کلی بدی یاآموزش بزاری تاهم مااستفاده کنیم هم دوستان دیگه.ممنون
ویرایش توسط hes021 : ۱۳۹۲/۰۸/۰۳ در ساعت 21:55
باسلام دوباره.این برنامه یه موزیک پلیر هستش که قابلیت پخش همزمان دو تا شش موزیک رو داره.شما کافیه موزیکتون رو با درگ اند دراپ بکشی و بیارید توی برنامه.
تصویر این برنامه گویای همه چیز تقریبا هستش.
نمیشه توضیح کلی داد چون خیلی کلی و راحته.اگه سوالی باشه جواب میدم اگرنه چیزی نیست که آموزش یا توضیح داشته باشه
به درد موزیکسازی نمیخوره ولی میشه با موزیک بازی کرد و تمپوی اون رو کم و زیاد کرد و چیزای دیگه
همین روزا میام تا تورو داشته باشم ...
این برنامه کارکدن باهاش اسونه ومهم ترین استفادش وکاراییش بدست اوردن تمپوی دقیق یه اهنگه
دوستان نمیشه با این نرم افزارکارهای میکس یاتنظیم انجام داد؟
دوستان عزیز از اینجا دانلود کنید فکر کنم تنها آموزش فارسی تو نت هست ولی آموزش خوبیه
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
پسوردش هم اینه:تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند