رضا صادقی روزهای 28 و 29 آبان ماه در تالار شهید آوینی بندرعباس روی صحنه می رود تا برای نخستین بار در زادگاهش به اجرای قطعات آلبوم «دیگه مشکی نمی پوشم» بپردازد.رضا صادقی در گفت وگویی با خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، بیان کرد: تنها برای برگزاری کنسرت به بندرعباس نیامده ام؛ بلکه به عشق دیدن و در کنار همشهریانم بودن به زادگاهم سفر کرده ام. من از تمام کسانی که برای استقبال به فرودگاه آمدند، تشکر می کنم و این لحظات هیچگاه از ذهنم پاک نخواهد شد.
وی ادامه داد: از اینکه بار دیگر پس از انتظاری طولانی توانستم در بندرعباس حضور پیدا کنم احساس غیرقابل وصفی دارم، زیرا در میان افرادی حضور پیدا می کنم که یک عمر با تشویق و دلگرمی آنها رشد پیدا کرده ام.
این خواننده پاپ با تقدیر از تمامی اساتید موسیقی استان هرمزگان به ویژه زنده یادان ابراهیم منصفی، ناصر عبدالهی و صالح سنگبر، تصریح کرد: امیدوارم بتوانم در مسیری گام بردارم که پیش از این اساتید برجسته ای از هرمزگان در سطح کشور در آن حضور داشته و موقعیت را برای امثال من فراهم کردند.
وی در پاسخ به سوالی درباره ی شرایط و قیمت بلیت فروشی کنسرتش ابراز بی اطلاعی کرد و گفت: امیدوارم شرایط طوری باشد که این کنسرت به عنوان خاطره در ذهن همشهریانم تداعی شود.
رضا صادقی در پایان، از اجرایی متفاوت در کنسرت بندرعباس خود خبر داد و بیان کرد: قطعا تماشاگران بهترین اجرایم را شاهد خواهند بود زیرا نسبت به زادگاهم ادای دین می کنم.
مسوول برگزاری کنسرت گروه مشکی پوشان در بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خلیج فارس، با اعلام خبر بالا گفت: هدف از برگزاری این کنسرت تنها بحث درآمدزایی و برگزاری یک کنسرت نیست، بلکه اشاعه ی فرهنگ عمومی و ایجاد محیطی شاد و مفرح همراه با تحکیم پیوند خانواده برایمان ارجحیت دارد.
مجتبی توکل با بیان اینکه این کنسرت در چهار سانس و دو روز به اجرا درخواهد آمد، اظهار کرد: سانس های 18 و 30 دقیقه و 21 برای آغاز این کنسرت در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده (28 و 29) آبان ماه در نظر گرفته شده است. همچنین بلیت های این کنسرت از 25 تا 45 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره ی فضای کوچک تالار شهید آوینی برای پاسخگویی به استقبال مردم بندرعباس از این کنسرت، تصریح کرد: در ابتدا طبق توافقات صورت گرفته قرار بود کنسرت رضا صادقی در سالن مجموعه ورزشی کارگران بندرعباس برگزار شود، اما پس از جمع بندی ها به دلیل برخی مشکلات، این امر میسر نشد. پس از آن بود که قرار شد کنسرت رضا صادقی و گروه مشکی پوشان در تالار شهید آوینی بندرعباس برگزار شود.
توکل در ادامه، به برگزاری مراسم قرعه کشی سفر به مشهد مقدس توسط رضا صادقی برای تماشاگران اشاره کرد و گفت: امیدوارم بار دیگر شاهد استقبال مناسب شهروندان استان هرمزگان و به ویژه بندرعباس از خواننده محبوب زادگاهشان باشیم تا نشان دهیم استان هرمزگان به عنوان یکی از قطب های موسیقی کشور محسوب می شود.
مسوول برگزاری کنسرت گروه مشکی پوشان در بندرعباس در پایان این گفت وگو خاطرنشان کرد: برنامه های فرهنگی در نظر گرفته شده تنها به برگزاری کنسرت ختم نمی شود؛ بلکه برگزاری همایش های پیاده روی، پرواز بادبادک ها و جشن ویژه کودکان از برنامه های دیگری است که پیش بینی شده است. همچنین در آینده اجرای یک برنامه ویژه را در نظر داریم که پس از برگزاری کنسرت رضا صادقی جزئیات آن اعلام خواهم شد.
به گزارش ایسنا، کتابفروشی و لوازم التحریر سناتور، شرکت نقره ای پارس، گروه طراحی سیوان، استریو آرمان، فروشگاه موسیقی باربد و فروشگاه شهر آواز، محل فروش بلیت کنسرت صادقی در بندرعباس هستند.
انتهای پیام
منبع خبر : ایسنا
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران