موزیکتون حرف نداشت اما میکسش جای کار دارهنوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تبریک میگم بهتون![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
موزیکتون حرف نداشت اما میکسش جای کار دارهنوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تبریک میگم بهتون![]()
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
خوبه.پیشنهاد هایی که دوستان تا اینجا دادن رو رعایت کن+ این سبک واسه Hat های Chop شده خیلی خوبه!سعی کن حتما اونارو تو جای درست و با میکس خوب استفاده کنی.اگه دقت کنی اکثر آهنگای wiz هم همچین چیزی داره
آموزشگاه کنکور هنر,آموزشگاه کنکور هنرهای زیبا
http://www.honarhayezibakonkur.ir/
نوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط lover man تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط rapgod تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
درود به شمانوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خواهشا برای تشکر از + استفاده کنید
مرسی از همکاریتون![]()
قبول اهنگسازی . تنظیم . میکس و مستر . نوازندگی گیتار
تدریس گیتار . اموزش تئوری موزیک . اموزش اهنگسازی و تنظیم
اینستاگرام من : morteza nicknezhad
موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد
کمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. بتهوون
افرین فقط صدای کلپ یخورده تو ذوق میزد ولی تلاش خوبی بودنوشته اصلی توسط DJ-Pauly تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بیشتر ایراد کار که دو ستان میبینن بابت نبود EQ درسته شما رو اکولایزر کار کن من قول میدم 70 درصد مشکل حل شه
هنرمند باشید![]()
عزیز کارت خوب بودیه نکته فقط نوع صدای کلپ هست. موفق باشی
![]()
نوشته اصلی توسط ammir13 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط ammir13 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
درود به شمانوشته اصلی توسط ammir13 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
در انجمن پروژه های ساخته شده توسط کاربران
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خواهشا تو تاپیک شخصه دیگه موضوعات غیر مرتبط با موضوع تاپیک بیان نکنید
قبول اهنگسازی . تنظیم . میکس و مستر . نوازندگی گیتار
تدریس گیتار . اموزش تئوری موزیک . اموزش اهنگسازی و تنظیم
اینستاگرام من : morteza nicknezhad
موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد
کمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. بتهوون
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند