کار بسیار زیابییی بود من خیلی لذت بردم...فقط وکالشو اکاپلا گرفتی؟
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
A
B
C
کار بسیار زیابییی بود من خیلی لذت بردم...فقط وکالشو اکاپلا گرفتی؟
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام برادر عزیزم خوشحالم که خوشت اومد داداشینوشته اصلی توسط navidasefi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بله داداش با Adobe Auditon آکاپلا گرفتم
ریمیکس جدیدم به زودی داره حاضر میشهو آلبوم ....
![]()
کاره جالبی بود موفق باشی![]()
سلام آریا جان ممنون برادر عزیزم خیلی لطف کردی که تشریف آوردینوشته اصلی توسط Arya-Mehr تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
موفق باشید برادر عزیزم
فوق العا.......................................... ..................ده بود
آفرین
عالی بود
نظر لطف تو هست ادریس جانم ممنون برادر عزیزم مرسی که اومدی و نظرت رو بهم گفتینوشته اصلی توسط edris7 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اردتمند حمیدرضا اکبری
سلام برادر عزیز و ارجمندم ....نوشته اصلی توسط aph7 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تشکر بابت حضور گرمت ممنون متشکرم![]()
سلام افرین خیلی خوب تنظیم کردی خستگیم دراومد![]()
سلام علی جان واقعاً خوشحالم که اهل علم موسیقی خوششون میاد از تنظیمم و خوشحالم که تونستم به نحوی خستگیت رو رفع کنم داداش.
ممنون از حضورت برادر عزیز و ارجمندم
ارادتمند حمیدرضا اکبری![]()
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند