سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
می خواستم بپرسم توی Nexus بیس 6/8 که حالت آرپژ داره کدومه خیلی زیاد شنیدم توی آهنگهای 6/8 مثلا آهنگ مجنون معین
ممنون میشم راهنمایی کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
می خواستم بپرسم توی Nexus بیس 6/8 که حالت آرپژ داره کدومه خیلی زیاد شنیدم توی آهنگهای 6/8 مثلا آهنگ مجنون معین
ممنون میشم راهنمایی کنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
عرض ِ ادب و احترام .
دوست ِ عزیز سوال ِ شما باعث شد خود ام هم به جستجوی این مطلب بپردازم !
در نتیجه راهی که برای اش پیدا کردم این گونه است :
وقتی نکسِز ( نه نکسوز ) را باز می کنید از سمت ِ چپ ِ مانیتور ، گزینه ی سوم که آرپ ( مخفف ِ آرپژ ) است را انتخاب می کنید .
( البته پیش تر جنس ِ صدا یا آرپژ ِ خود اتان را انتخاب کرده اید قطعن )
بعد از باز شدن ِ صفحه ی مورد ِ نظر در سمت ِ چپ ِ مانیتور پنج گزینه مشاهده می شود :
mode
octaves
speed
gate
length
هر کدام از این ها مشخص است که برای چه کاری هستند .
گزینه ی آخر ولی همان اجرا کننده ی دستور ِ مورد ِ نیاز ِ شماست . که دامنه ی حرکتی از صفر تا سی و دو را دارد .
شما می توانید آن را بر روی سه یا شش قرار دهید تا اجرا کننده ی ریتم ِ مورد ِ نظر ِ شما باشد .
هم چنین در صفحه ی کوچک ِ نت نویسی ِ زیر ِ آن می توانید الگوی مورد ِ نظر ِ خود اتان را برای اجرای آرپژ ، بنویسید .
همواره شاد و آرام باشید .
ارادتمند .
ممنون الان امتحان میکنمنوشته اصلی توسط Roshan.J تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
مرسی![]()
با تشکر از روشن عزیز ..
در ادامه صحبتاشون شما عکس زیر رو ببینید و به نتیجه میرسید .
موفق باشید
![]()
حتی وقتی خیلی دوری ....
من کنارتم همیشه ...
البته اون آهنگی هم که گفتین از presete ....nasty تو وی اس تیocsx می تونین استفاده کنید و نوع چیدمان تو پیانو رول رو انجام بدین ..
همین ..
حتی وقتی خیلی دوری ....
من کنارتم همیشه ...
رضا جان اسم کامل این vst چیه؟؟نوشته اصلی توسط reza dehghan تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تو خود اف ال هست 3xOsc
حتی وقتی خیلی دوری ....
من کنارتم همیشه ...
وی اس تی رو باز کردم ولی Perest.....Nasty نیستنوشته اصلی توسط Reza Dehghan تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خالیه انگار یا شاید من دارم اشتباه میکنم
شما بعد از باز کردن وی اس تی تب دوم SMP یعنی همون SAMPLE رو بزنید بعد که زدین از سمت چپ عکس یه فولدری هست اونو بزنید بعد Channel presset بعد 3x ocx رو بزنید و nasty رو انتخاب کنید
حتی وقتی خیلی دوری ....
من کنارتم همیشه ...
دوستان کسی میتونه عکس بگیره از مراحل و چیدمان نت ها تو پیانو رل رو هم ازش یه عکس بگیره
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند