من میتونم توی تنظیم و افکت گذاری کمکتون کنم.البته منم تا حدی میدونم.امیدوارم بتونم کمکت کنم دوست عزیز.
![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
من میتونم توی تنظیم و افکت گذاری کمکتون کنم.البته منم تا حدی میدونم.امیدوارم بتونم کمکت کنم دوست عزیز.
![]()
ملودی میسازم به صورت رایگان.نمونه کارامو گوش بدید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
من حرفه ای نیستم ولی اگه دوس داشتید میتونیم با هم همکاری کنیمنوشته اصلی توسط flsmylove2012 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
من گفتم یاد بگیرید کاراتونو خودتون انجام بدید چون تو گروه دو نفره اختلاف نظر بیشتره.باز کمک خواستید از دستم بر بیاد در خدمتم
ممنون از عزیزان.ولی من کمک نمیخوام،میخوام یه نفر باشه که حداقل همیشه از طریق نت با هم در تماس باشیم و با هم کار کنیم.نوشته اصلی توسط mtu5 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خب من همیشه تو نتم.من طبق همکاری واسه تنظیم پیشنهاد دادم ولی شما داری موضوع رو میپیچونی به هر حال خوشحال میشم با هم کار کنیم.در هر زمینه ای سعی میکنم هر چی دارم برات بزارم رو میز دیگه نمیدونم ازم چی میخوای/نوشته اصلی توسط flsmylove2012 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
من گفتم همکاری میکنم. ولی حرفه ای نیستمنوشته اصلی توسط flsmylove2012 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اگه میشه یکی از کارتون رو بزارید تا بعدا به مشکل بر نخوریم.
موضوع اصلی که میکس هستش رو هم در نظر بگیرید.
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
کار جدید منه.نگاش کن ببین چطوره.البته اینو بگم که من تازه دارم میکس مستر یاد میگیرم پس مطمئن باش ضعف داره تو میکسش.خدارو شکر بچه های با معرفت که میکس بلدن خیلی خوب دارن تو تاپیک پروژه هام کمکم میکنن.![]()
منم مشکلم میکسهاینم یه نمونه(البته دمو) تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خب بنظرم بهتره خودت یاد بگیری
باور کن با هرکسی هم کار کنی مطمئن باش یاد نخواهی گرفت مگر یک استاد خوب
خودت بشین و مطالب سایت رو مطالعه کن و تمرین کن
بهترین نتیجه رو میگیری
تازه بعدش منتی هم رو سرت نیست
موفق باشی
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند