ببخشید اگه اسپم حساب میشه اما من واقعا نیازش دارم اگه میشه بزاریننوشته اصلی توسط DJ_YA30N تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
ببخشید اگه اسپم حساب میشه اما من واقعا نیازش دارم اگه میشه بزاریننوشته اصلی توسط DJ_YA30N تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
هركسی را بهر كاری ساختند / میل آنرا در دلش انداختند
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
کسی نبود مستقیمش کنه؟نوشته اصلی توسط nematnasiri تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
خدا جونم خودت نزار بازم بهونه بیارم
قبول دارم خوب نبودم!!قبول داری دوستت دارم؟
پس جای آدما عوض,بدون هیچ قصدوغرض
بهشت ماله آدم خوبا , خدا ماله ما آدم بدا!!
سلام من هستم.نوشته اصلی توسط nematnasiri تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بفرما
پارت 1
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
پارت 2
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
پارت 3
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
این آموزش ریمیکس رو لطف میکنین مستقیمش کنین.ماله ask video
درود.نوشته اصلی توسط malek2020 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
پسورد پیپ لینک رو هم بذارید.
موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز !
آموزش های تصویری و رایگان تئوری موسیقی ، صدابرداری ، میکس و مسترینگ و نرم افزار ، در :
http://imusiclearn.ir
ببخشید اگه براتون مقدوره لطفا این چنتا لینکو برام مستقیم کنید چنتا ساز روسی هستش برای اموزش خوانندگی هستشMastering Harmony Singing Success TUTORiAL
سینار عزیزم پسورد:نوشته اصلی توسط sinar2000 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
jcSYWcboSanz
سلام دوستای عزیز این آموزش ساخت موزیک با کیوبیس هست که توی دو تا پارت هست من لینک peeplink میزارم لطفا از یکی از آپلود سنترها مستقیم کنید.ممنونتنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلامنوشته اصلی توسط lavayi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خدمت شما
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
دوستای خوبم این رو برام زحمتش رو میکشین.آموزش رازهای تنظیم از لینداس.
اینم پسورد:
aRZDy~Yp6
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند