سلام قیمت پری آمپ ها چنده لطفا شمارتونو بدین من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام قیمت پری آمپ ها چنده لطفا شمارتونو بدین من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
با سلام دوستان میدی فروخته شد لطفا قیمتهارو مقایسه کنید بعد پی ام بدید
003 rack=3.000.000
adam5ax=4.000.000
tlm 103=3.000.000
b1behringer=400.000
pre 1952+1953=1.000.000
rokit5=1.100.000
برای ارتباط به فیسبوک پیام بدید مرسی
تمامی قیمتها تو سایت tehran_melody و iransote موجد هست برای مقایسه![]()
سلام آقا بهمن من نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا شمارتونو بدید ایمیلم زدم جواب ندادید !
ایمیل : تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
باسلام دوستان هر .. زودتر پول بده به اون میفروشم
adama5x=4.000.000
tlm103=3.000.000
جفتش 6 ماهم کار نکرده در حده نوهستش ...مفید من 2 هفته هم باهاش کار نکردم هرکس خواست پی ام بده اینجا یا فیس بوکتنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اینم عکسش
mic200 tube behringer
پری امپ لامپی قیمت 200.000
یک سری از دوستان تماس گرفتن وامدن اما از عمل خبری نشد متاسفانه ....من قیمت نهایی واخرشو میزارم اگر خواستید منتظر تماستون هستم اگرهم نه مجبورم ببرم بازار و تو سایت ایران صوت اقای قائمی بفروشم برای تماس پیغام خصوصی بزارید یا به فیس بوکم پی ام بدید تماس میگیرم خودم با تشکر بهمن فلاحتینوشته اصلی توسط bahman11 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
کارت صدا 003= 2.900.000
میکروفن نیومن tlm 103=2.900.000
میکروفن بهرینگر b1=400.000
میکروفن التو=200.000
مانیتورنگ adam5ax=3.800.000
مانیتورنگ rokit krk5=1.000.000
پری امپ 1952+1953=1.000.000
پری امپ mic200=200.000
اگر کسی یک جا بخواد تخفیف خوبی بهش میدم ...
تا اونجایی که بشه همه جوره راه میام دوستان ...
بازهم میگم هرکی میخاد تا امشب خبر بده من شماره تماسمم میزارم رو صفحه فیس بوکم
سلام آقای فلاحتی؛خواستم ازتون بابت بد قولی عذر خواهی کنم،من پولم تا اواسط مهر جور میشه،ایشالله هر جا هستید موفق و موید باشیدنوشته اصلی توسط bahman11 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
موسیقی را ساده و آنلاین بیاموز !
آموزش های تصویری و رایگان تئوری موسیقی ، صدابرداری ، میکس و مسترینگ و نرم افزار ، در :
داینامیک موزیک همیشه مهمتر از لودنس اونه ؛ یادمون باشه...
رمز تمامی فایل هایی که توسط بنده آپلود شده "cubase.ir" با حروف کوچک میباشد .
موفق باشید ماهان جاننوشته اصلی توسط sarbedaar تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند