نوشته اصلی توسط
F-Li
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
هر کار نه
مثلا کیوبیس All Plugin Support هست اما این فقط بیت خودش (بسته بع 32 یا 64 بودنش)
توی کیوبیس ابزار هایی مثل وری آئودیو هست که توی این نیست
اما به یه شکل دیگه میشه ویو رو تیون کرد که از بحث ما خارج هستش.
مثلا ابزار های کیوبیس 5 ضعیفه اما این بسیار دقیق
این داو بیشتر برای اجرای لایو هست و کیوبیس برای تنظیم
ازین داو میتونید به عنوان یه داو pattern based استفاده کنید اما کیوبیس نه
توی کیوبیس فضای آزاد زیاد دارید اما توی این داو خیر (میشه ساخت اما باز با اسکرول کردن از بین میره)
محدودیت 8 افکت توی کیوبیس هست اما توی این داو خیر
سینت هاش مثل کیوبیس قوی نیستند و فقط سینت های بیسیک سبک الکترونیک هستن (اوپراتور 4 کانال و یه چند تا سینث آنالوگ)
و... تفاوتهای دیگه که در حین کار متوجهش میشید.
در تکمیل حرفهای شما باید بگم که لایو به شدت نرم افزار پایدار و خوش دستی هم هست. من کیوبیس رو کاملا کارکردم و هیچ وقت نتونستم باهاش کنار بیام .
ایبلتون لایو خصوصیات خودشو داره و کلا بیشتر گرایش سازندگانش برای آهنگسازان ترنس و تکنو هستش اما من باهاش کار ارکسترال جمع کردم و به شدت راضی هستم.
مورد دوم خروجی به شدت قوی این نرم افزاره . هیچ نرم افزاری ( به جز سونار) ندیدم کیفیتی به این خوبی خروجی بده .
در کل بنده عاشق این نرم افزار شدم . میلیون ها مکس هم در سراسر اینترنت براش وجود داره که نشون دهنده علاقه بقیه به این نرم افزار هستش وگرنه دلیلی نداره که رایگان اینقدر توسعه بدنش .فقط ابزارهای خودش اگر دانلود کنید نیاز به هیچ پلاگین دیگه ای ندارید البته این نظر منه ..
موفق باشید
تعداد کل آرای این پست : 1
تعداد آرای مثبت :
1