قشنگ بود ... فقط من نفهمیدم چرا منو محسن یگانه
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
قشنگ بود ... فقط من نفهمیدم چرا منو محسن یگانه
منم اون مترسکی که شدم عاشق کلاغا
واسه من عبد بریدن میون حصار باغا
.................................................. ........
تنظیم در حد حرفه ای ( پیغام خصوصی )
ساخت سایت تخصصی و حرفه ای برای شما( پیغام خصوصی )
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
خب کلمات شعرو نگفتم لحظه هایی که باهم داشتیم وگفنم من وصداش ترانه هاش واحساسش وخاطره هایی که بااهنگاش داشتم
ترانه زیبایی بود محمد جان، آفرین![]()
سفارشات آهنگسازی و تنظیم با قیمت بسیار خوب پذیرفته میشود...
از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید...
شیوه جالبی داشت![]()
شعر،ملودی،تنظیم
پيام خصوصي بديد.
http://www.speedtest.net/result/4262261387.png
اگه اساتید دلخورنشن وبگن چرا پاسخ میدی بایدبگم که این ترانه رو قصد دارم بخونمش حرفه ای دراینده ،دیگه عواقبشونمیدونم!
سلامنوشته اصلی توسط justmk تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دوست عزیز ما از پاسخگویی شما ناراحت نمیشیم ، انجمن یه قواعدی داره به اونها عمل کنید همین !
تازه ما از پاسخگویی شما به دوستانتان خوشحالم میشیم ، فقط فراخوانی در تاپیک کار درستی نیست !
شما می تونید از طریق خصوصی دوستانتون رو دعوت کنید نه توی تاپیک خوب من اگه بدونم شما ترانه گذاشتید میام دیگه
ترانه ی زیبایی بود .
موفق باشید .
ممنون مرسی هم ازشما وهم ازهمه!نوشته اصلی توسط Roya تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
خوش به حال شما و خوش به حال محسن یگانه!
زیبا بود
موفق باشی دوست من
من از روزی که یادم هست/به یادت تیره می پوشم/دلم خوش بود که میگفتی/تورو آسون نمیفروشم
خیلی ممنون استادنوشته اصلی توسط فرهاد فردمنش تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
کاشکی جای محسن یگانه بودم .
باریک خوب بود ولی یه جوری از عشق می گی که بهتره توزمینه های دیگه ای ازش استفاده کنی .
شوخی کردم یه خورده حسودیم شد عالی بود
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند