مثلا چی ؟ واید !؟نوشته اصلی توسط En Music تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
shaper ?
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
مثلا چی ؟ واید !؟نوشته اصلی توسط En Music تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
shaper ?
او
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
کلا.........از تصویرت اینجوری فهمیدم که وکال جلوتر از سازهاستنوشته اصلی توسط hipp تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
ای کاش عظمت درنگاه توباشد
نه درچیزی که به آن مینگری
شما تو میکس مشکل دارین
نوشته اصلی توسط hipp تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
با سلام
وقتی ما تو مسترینگ گیت می کنم هدفمون چیه؟
مثلا وقتی اونو از -128 به -64 میبریم چیه؟
چون من تو چنتا فیلم که دیدم اون شخص سعی می کرد آستانه پایینو گیت کنه
آستانه ی بالا رو کمپرس
بعد واسه کوبندگی ببیشتر
باید قسمت لوفرکونسیو حتما کمپرس و به جاش گین بدیم ؟
هدف گیت خذف صدا هاییه که نمی خواهیم
مثلاً صدایی که در هنگام سکوت خواننده ممکنه وجود داشته باشه
تنظیماتش به این صورته که بر عکس کمپرس که وقتی صدا از یک حدی بالا میره صدا رو میاره پایین
وقتی صدا از یک حدی کم تر میشه صدا رو میاره پایین یا مثل لیمیتر قطع میکنه
دوستان مستر باید تو خود پروژه آهنگسازی انجام بشه یا بعد از خروجی گرفتن؟بهترین تنظیم برای خروجی رو هم اگه میشه بگید![]()
هرکسی هرطوری که راحت هست انجام میدهنوشته اصلی توسط hosi50 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اما اصولا برای اشغال نشدن سی پی یو کهدقت ررو روی کار کم میکنه میگن که خروجی بگیرید بعدا مسترینگ بکنید
iP شما همواره رصد میشود :
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
شخصیت من چیزیه که من هستم،
اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
insragrm: Sabernadimi
برای وکالم اول باید خود آهنگ مسترینگش تموم بشه بعد میکسو مستر وکال انجام بشه؟نوشته اصلی توسط MakLOs تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خیر برادرنوشته اصلی توسط hosi50 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اوصولیش اینه که اول فقط به میکس وکال و اهنگ و مَچ کردن اهنگ و وکال بپردازید و بعد در نهایت یه خروجی لز فایل بگیرید و به مسترینگش بپردازید
مسترینگ یک عمل کلی هستش که باید به صورت همزمان روی وکال و اهنگ انجام بگیره.
موفق باشید
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
راه های مختلفو امتحان کن . روش خودتو به دست میارینوشته اصلی توسط hosi50 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
مثلا" من خودم اول آهنگ رو یه میکس اولیه میکنم
بعدش وکال رو میکس میکنم و با میکس اولیه ی آهنگ مچ میکنم و مسترشون میکنم
یه مرحله دیگه هم دارم که مستر نهایی رو توی انجام میدم که دیگه چیزی توش نیست
فقط حاوی مکسیکایز و لیمیته
بسته به نرم افزاری که باهاش کار میکنی میتونه روشت متفاوت باشه(اینو یادت بمونه همیشه)
...
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند