ویرایش شد....
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
ویرایش شد....
ویرایش توسط Savan II : ۱۳۹۲/۰۲/۲۱ در ساعت 14:51
حتی مرگم را
شکست به حساب نمی آورم ،
به جای آن،
تنها حسرت ترانه ای ناتمام را
با خود به گور خواهم برد...
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوستان من یه سوال داشتم و تو تاپیکا یکمی گشتم اما جواب دلخواهی پیدا نکردم اگه عیبی نداشته باش این سوالو مطرح میکنم و ممنون میشم که کمکم کنید.
برای سبک رپ تو نرم افزار اف ال برای مسترینگ وکال رپ از چه وی استی استفاده بشه بهتره؟و وکال چنتا لاین باشه؟یا همون یه لاین کافیه؟و مسترینگ تو همون مرحله که میکس میشه کافیه یا وکال رو جداگونه یک بار مسترینگ بشه؟؟
ببخشید سوال زیادی پرسیدم اما کمک کنید عالی میشه خیلی ممنون منتظر هستم![]()
وکال رو جداگونه حتما مسترینگ کرد تا به صدا دلخواه مد نظرتون برسید...
چیزی به اسم مسترینگ وکال در پروسه ی میکس و مسترینگ موسیقی نداریم، صراحتاً میگم هر منبعی که این اصطلاح رو به کار برده کاملاً بی پایه و اساس بودهنوشته اصلی توسط reza bi tab تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
برای سبک رپ چیزی که معمول هست و جا افتاده ضبط دو لاین وکال اصلی + یه لاین از قافیه هاست
من موقع ضبط معمولاً به نظر خواننده این کار رو انجام میدم ولی "ضبط یه لاین وکال اصلی + یه لاین قافیه ها و کلمات تاکیدی" رو شخصاً ترجیح میدم
برای سبک رپ یا پاپ و ... پلاگین های مجزایی وجود نداره، توی همه ی اینها هدف یکیه
مثلاً اکولایزر خاص واسه وکال رپ یا پاپ یا راک وجود نداره، بلکه تنظیمات اونهاست که بسته به جنس صداهای مختلف و فضای موزیک متفاوته
ویرایش توسط ایمان احمدزاده : ۱۳۹۲/۰۲/۲۶ در ساعت 16:35
سلام و خسته نباشي خدمت آقاي احمدزادهنوشته اصلی توسط ایمان احمدزاده تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ببخشيد مي پرم وسط حرفاتون
شما فرموديد چيزي به نام مسترينگ وکال نداريم، درست.
ميشه يه سر به اينجا بزنيد
مطالب آقاي خاکيان
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ممنون
ویرایش توسط Ehsan Okhrati : ۱۳۹۲/۰۲/۲۶ در ساعت 19:06
..:: آموزش تکنیک تئوری موسیقی در Fl Studio توسط احسان اخرتی ::..
::::امیدورام که همه تون سالم و سرحال و شاداب باشید:::::
تا اونجایی که من میدونم مسترینگ برای ساز(تک ساز) نیست(وکال هم سازه) و به مرحله ی نهایی که بعد از میکس هستش، میگن.نوشته اصلی توسط ehsan55575 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
میکس مربوط به تک ساز ها ی داخل موزیک میشه.
نمی گم با تو واسم، گریه دیگه گریه نبود
با تو این زمزمه ها یه های های دیگه داشت
من عرض کردم هر منبعی (چه فارسی چه زبان دیگه، چه توی سایت چه خارج سایت)نوشته اصلی توسط ehsan55575 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اگه جایی مطلبی با همچین عنوانی دیدید میبایست اصلاح بشه
توی اون تاپیک هم مطمئناً ایراد نوشتاری یا هر جور دیگه وجود داره که حتماً نویسنده ی مطلب اصلاح میکنن
مشکل اکثر دوستان اینه که هنوز مفهوم مسترینگ رو نمیدونن، اگه درست و مشخص تفهیم بشه خیلی از مسائل اینچنینی مثل یه مسئله ی حل شده استنباط میشه و نیازی نیست بین علما اختلاف نظر بوجود بیاد که یه نفر بگه مسترینگ برای وکال هست یکی بگه مسترینگ واسه پیانو و گیتاره نفر بعدی هم بگه مسترینگ موقع ریکورده
سوالی بود در خدمتم
سلام ایمان عزیز .خسته نباشی داداش.نوشته اصلی توسط ایمان احمدزاده تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دوست من اینجا این سوال برام پیش اومده که شما .رو چه معقوله ای می فرمائید که تمام مقالات ونوشته های سایتها در مورد مسترینگ صدا باید اصلاح بشن.
مگر مسترینگ همان مدیریت وتسلط بر کار نیست کار خواه ساز باشه یا صدای خواننده.
شما همان گونه که روی ساز باید کار کنی باید روی صدا هم کار کنی.
ازاین گذشته مگر گروه های کورال برای ضبط صداشون. فقط میکس و ریکورد میکنن.؟ وهمینجوری کاراشونو میفرستن بازار.
داداش من نمی دونم شما رو چه حسابی دارین این حرفها رو میزنین. منه آماتور چگونه بتونم تشخیص بدم حرف شما صحیح است یا مقالات وسایتهای معتبر.
این سایت کیوبیس هم یکی از معتبرترین سایتهایه که هر جمله ای که شما میفرمائید رو اگه تو گوگل سرج کنند در جا به موضوع شما مرتبط میشه و مخاطب باشنیدن فرمایشات شما منصرف میشن از ماندن درسایت.
چون اینجا شما دارین سایتها ونویسندگان ومقلاتی که دراین رابطه نوشته شده است متهم میکنید به غلط نوشتن مطالباتشون.
دوست دارم مطالب یا مقاله خاصی که بتونه صحبتهای شما رو تائید کنه برای ما بیارین. تا ما هم قانع شیم.
واصول صحیح میکس ومسترینگ رو یاد بگیریم. چون این سایت تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برپایه آموزش و همکاری کاربران طراحی شده.
پس ما هم حق داریم که روش صحیح یاد گرفتن میکس مسترینگ رو بیاموزیم.
خواهشمندم مطالب رو با لحن تند نخونید.
به امید موفقیت.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
یکی از بزرگترین خوشبختی ها ، خدمت بیشتر به مردم است .
سلام دست عزیز
این کارو با پلاگین خاصی انجام نمبدن
فقط خواننده دو لاین میخونه بعد تو دوتا باند تقسیمش میکنن به همین راحتی![]()
خوب من ترجیح میدم پاسخ شما رو از انتهای گفته هاتون بدم تا به اول برسیم:
اینجا محیط دوستانه است، همه کنار همیم که به هم کمک کنیم، کسی با کسی دشمنی نداره، شما هم عزیز ما هستی برادرخواهشمندم مطالب رو با لحن تند نخونید.
بله کاملاً حق دارید، ولی کسی علم رو نمیاره بزاره دم پنجره ی اتاق شما، باید دنبالش برید و تحقیق کنید، 20 تا منبع رو بخونید، نه اینکه یه منبع رو 20 بار بخونیدپس ما هم حق داریم که روش صحیح یاد گرفتن میکس مسترینگ رو بیاموزیم.
متد ها مختلف هستن
کافیه کلمه ی Mastering رو توی گوگل سرچ کنید، نیازی نیست من ِ نوعی کم سواد بخوام منبع بیارمدوست دارم مطالب یا مقاله خاصی که بتونه صحبتهای شما رو تائید کنه برای ما بیارین. تا ما هم قانع شیم.
واصول صحیح میکس ومسترینگ رو یاد بگیریم. چون این سایت تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برپایه آموزش و همکاری کاربران طراحی شده.
من کسی رو متهم نکردم عزیز، گفتم مطمئناً ایراد نوشتاری یا چیزی شبیه به این اتفاق افتاده، کلاً همیشه سعی میکنم توی حرف زدن جوری صحبت کنم که هم حرف اصلی رو بزنم هم اینکه نزارم کسی ناراحت بشه، مطمئنم نویسنده ی این مطلب هم با من هم عقیده هستنچون اینجا شما دارین سایتها ونویسندگان ومقلاتی که دراین رابطه نوشته شده است متهم میکنید به غلط نوشتن مطالباتشون.
کلمات زیادی هست که اگه سرچ کنید توی گوگل ممکنه به نوشته های من لینک بشهاین سایت کیوبیس هم یکی از معتبرترین سایتهایه که هر جمله ای که شما میفرمائید رو اگه تو گوگل سرج کنند در جا به موضوع شما مرتبط میشه و مخاطب باشنیدن فرمایشات شما منصرف میشن از ماندن درسایت.
یکی از اونها آموزش میکس هست
ترجیح میدم اگه قراره جستجویی به نوشته های من لینک بشه مطالب درستی موجود باشه نه حدسیات و شنیده ها
فروم یعنی همه توی بحثها شرکت کنن نه اینکه همه بپرسن و یه نفر جواب بدهداداش من نمی دونم شما رو چه حسابی دارین این حرفها رو میزنین. منه آماتور چگونه بتونم تشخیص بدم حرف شما صحیح است یا مقالات وسایتهای معتبر.
شما مقالات زیادی ممکنه بخونید و یا توی تاپیک های مختلف موضوعات زیادی رو ببینید با پاسخ های متفاوت، یکی درست یکی اشتباه
من خوشحال میشم اگه کسی از مطالب من استفاده کنه و براش مفید باشه اگر هم کسی به نظرش اشتباه و غیر مفید بود دلیلی نداره اون رو قبول کنه
کاملاً حق با شماست
من اینها رو برای دوستانی مینویسم که ممکنه از نوشته های من استفاده کنن، هر چند تعداد انگشت شمار
ساز یا صدا رو متوجه منظورتون نشدمشما همان گونه که روی ساز باید کار کنی باید روی صدا هم کار کنی.
ازاین گذشته مگر گروه های کورال برای ضبط صداشون. فقط میکس و ریکورد میکنن.؟ وهمینجوری کاراشونو میفرستن بازار.
ساز یا وکال توی میکس به عنوان صدا قرار میگیرن
میکس هم یعنی مخلوط کردن
اینها میکس میشن و در نهایت توی مرحله ی پایانی میرن به استودیوی مسترینگ (توی ایران فکر کنم یه دونه استودیوی مسترینگ بیشتر نداریم، حق دارید اگه از شنیدن این کلمه تعجب کنید)
صدای هر جزئی (صدای خواننده، صدای ساز، صدای زوزه ی باد، صدای پای اسب، موج دریا و ...) وقتی بخواد توی میکس قرار بگیره به عنوان اولین مرحله همیشه پالایش میشه و اصطلحاً تر و تمیز میشه و بعد توی میکس قرار میگیره، میکس هر صدا نسبت به سایر صداها و نسبت به کل مجموعه انجام میشه
وقتی میکس به سلیقه و نظر مهندس میکس انجام شد توی مسترینگ این موزیک (میتونه شامل هر صدایی باشه) به زبون عامیانه صیقل داده میشه، تا جایی که امکانش باشه تغییرات کلی نسبت به کل موسیقی انجام داده میشه و خروجی نهایی از کار مهندس مسترینگ یک موزیک هست با حداکثر کیفیت ممکن شامل شفافیت، تعادل فرکانسی، لودنس، وایدنس و ...
پس تفاوتی نداره، تغییرات توی مسترینگ روی کل انجام میشه، فقط زمانی درباره ی جزء صحبت میشه که توی مرحله ی میکس باشیم
خیرمگر مسترینگ همان مدیریت وتسلط بر کار نیست کار خواه ساز باشه یا صدای خواننده.
به خاطر اینکه شما توی کتاب تعلیمات اجتماعی مطلبی درباره ی روشهای پرتاب توپ بسکتبال پیدا نمیکنید، چون ربطی به هم ندارندوست من اینجا این سوال برام پیش اومده که شما .رو چه معقوله ای می فرمائید که تمام مقالات ونوشته های سایتها در مورد مسترینگ صدا باید اصلاح بشن.
توی مسترینگ هم ما به هیچ وجه با جزء کاری نداریم
توی کتاب Bob Katz شما همچین اصطلاحی رو پیدا نمیکنید
Rob Williams هیچ وقت حرفی از مسترینگ جزء وکال نزده
جسارت نمیکنم، خودتون فرمودید آماتور من فقط پیرو حرف شما عرض میکنم که به عنوان یه آماتور حتماً متدهای مختلف مسترینگ (به زبان انگلیسی) بخونید ولی قبل از اونها درک کنید که مسترینگ اصلاً چی هست و فقط به عنوان یه عادت اکولایزر و کامپرسور رو اینسرت نکنید
موفق باشید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند