کانال کیوبیس در تلگرام را دنبال کنید
آهنگسازی
آهنگسازی






صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 1
صفر تا صد آموزش فارسی کیوبیس پک 2
آموزش فارسی صفر تا صد مسترینگ با پلاگینهای waves



دانلود کیوبیس 8 cubase با لینک مستقیم رایگان و آموزش نصب فارسی

دانلود رایگان وی اس تی استرینگ شرقی Fayez Saidawi Oriental Strings با لینک مستقیم تک پارت از سرور سایت


+ پاسخ به موضوع
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: چکار کنم صدای کیک هام یه حالت نرم کوبنده باشه

  1. ایمان احمدزاده آواتار ها
    ایمان احمدزاده
    شماره کاربری
    8926
    کاربر پیـشرفته
    دی /۱۳۹۰
    690
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی261
    129
    سپاس از شما 1,364 بار در 415 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pocket تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    چکار کنم صدای کیک هام یه حالت نرم کوبنده باشه
    با کنترل شکل و فرم دهی به Envelope کیک میتونید به صدای مورد نظرتون برسید، به گونه ای که هوم اضافی نداشته باشید و کیک تمیز و تاثیر گذار صدا بده
    Attack، Decay و Release صدای کیک باید کنترل بشه


    #11 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۳ در ساعت 23:19

  2. 2 کاربر زیر از ایمان احمدزاده برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  3. # ADS
    مجری تبلیغات
    تاریخ عضویت
    -
    نوشته ها
    -
    فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی

    صفر تا صد آموزش کیوبیس به زبان فارسی پک ۱
    صفر تا صد آموزش کیوبیس به زبان فارسی پک ۲
    آموزش فارسی تکنیکها و ترفندهای اف ال استودیو
    آموزش فارسی جامع میکس حرفه ای آهنگ با پلاگینهای ویوز waves
    آموزش فارسی صفر تا صد مسترینگ یک آهنگ از ابتدا تا انتها با پلاگینهای ویوز
    آموزش فارسی پلاگین اکولایزر فاب فیلتر FabFilter Pro-Q 2
    آموزش فارسی صفر تا صد استودیو وان Studio one

    آموزش فارسی صفر تا صد آموزش ایبلتون لایو Ableton Live
    صفر تا صد آموزش فارسی مسترینگ با فاب فیلتر و ویوز
    آموزش فارسی صفر تا صد میکس و مسترینگ با ایزوتوپ
    آموزش فارسی و حرفه ای میکس وکال رپ
    آموزش فارسی تکنیکها و ترفندهای کیوبیس ۹ cubase
    آموزش فارسی گرم کردن وکال صدای خواننده با izotope nectar2 ایزوتوپ
    صفر تا صد آموزش فارسی پرو تولز – پک ۱

    صفر تا صد آموزش فارسی پروتولز – پک ۲
    آموزش فارسی ساخت موسیقی متن فیلم توسط هانس زیمر
    آموزش فارسی مولتی مدیا تصویری مبانی موسیقی
    آموزش فارسی تخصصی تنظیم حرفه ای موسیقی
    آموزش کامل مراحل ساخت آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش فارسی تکنیکهای حرفه ای وکال همراه با آموزش Melodyne
    آموزش فارسی تکنیکهای رکورد صدا در استودیو موسیقی
    آموزش فارسی 101 ترفند حرفه ای میکس + مستر آهنگ با ایزوتوپ اوزون 7 izotope ozone
    آموزش فارسی ساخت ریتم ۶.۸ ایرانی ، بندری ، ترکی ، عربی
    کارگاه آموزش فارسی آکوردها،ملودی ،هارمونی و کنترپوان

    کارگاه آموزشی میکس حرفه ای آهنگ با کیوبیس
    آموزش فارسی آهنگسازی در یک هفته
    جعبه آموزش فارسی سمپلر کانتکت Native instrument Kontakt 5
    آموزش خوانندگی پاپ به زبان فارسی
    آموزش فارسی تنظیم و ارکستراسیون آهنگ
    آموزش فارسی فالش گیری و فاصله سازی صدای خواننده
    جعبه آموزش فارسی یک پروژه تنظیم آهنگ از ابتدا تا انتها
    آموزش آهنگسازی در سبکهای پاپ، هیپ هاپ رپ،ترنس،هاوس،بلوز،جاز،راک

    آموزش فارسی کامل سینتی سایزرهای massive- fm8- sylenth- prologe
    آموزش فارسی اصولی آهنگسازی با کامپیوتر
    آموزش فارسی ساخت ملودی بر اساس فواصل و گامها
    صفر تا صد آموزش فارسی ادوبی ادیشن Adobe Audition CC
    آموزش فارسی ساخت بیت در موسیقی
    آموزش فارسی دی جی با نرم افزار TRAKTOR PRO
    حرفه ای ترین آموزش فارسی میکس و مسترینگ با فاب فیلتر Fab Filter
    ۲۶۰ الگوی ریتم آماده در سبکهای مختلف برای نرم افزارهای آهنگسازی

     

  4. MakLOs آواتار ها
    MakLOs
    شماره کاربری
    335
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۰
    اروميه - كردســتان
    7,398
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی5311
    6,566
    سپاس از شما 11,656 بار در 4,412 پست
    Follows
    2
    Following
    0

    پیش فرض

    شما با كمپرسور حد ها رو معين ميكنيد
    اما اينكه ميخوايد كيك نرم باشه در اصل بايد از Mid بگيريد كه نرم جلوه كنه
    اين كارو با يك كيك مناسب انجام بديد
    با يه آناليزگر ببينيد و اون محدوده از mid رو بگيريد نه كاملا تا حدودي ايـ.كيو 2 اف ال خودش خيلي مناسب ِِ براي آناليزرش


    iP شما همواره رصد میشود :


    شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
    شخصیت من چیزیه که من هستم،
    اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
    " تو " کی باشی ...
    عضويت در گروه ويژه
    Vip

    insragrm: Sabernadimi

    #12 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۳ در ساعت 23:23

  5. 2 کاربر زیر از MakLOs برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  6. laminor آواتار ها
    laminor
    شماره کاربری
    16283
    کاربر پیـشرفته
    خرداد /۱۳۹۱
    1,382
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی1261
    2,211
    سپاس از شما 2,197 بار در 1,072 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    تشکر از دانیال عزیز
    دوست عزیز شما باید موضوع تو قسمت میکس مطرح میکردید

    معمولا سه مدل کیک مرجع داریم. هارد.مدیوم.سافت. پس شما باید بدونید از چه کیک برای چه کاری استفاده میکنید.مطابق همون توقع داشته باشید!
    برای میکس کیک مهمترین بخش اکولایزر اگه نیاز مبرمی داشته باشین!!!.
    کاربرد اکولایزر برای میکس کیک: حذف صداهای اضافه که تو یه سری از کیکها وجود داره معمولا محدوده 1000 تا 3000 هرتز و فرکانس بالای 16000 هرتز/ حذف محدوده 20 هرتز و تضعیف یا تشدید کمی از محدوده 40 هرتز / ایجاد بالانس فرکانسی که از مهمترین بخشه ( کم کردن یا زیاد کردن لول فرکانسها) نکته: شما باید منظور از بالانس بدونین وتجربه میکس داشته باشین پس توضیح خاص دیگه ای نداره!
    و در اخر برای اینکه کیک نرم بکوبه محدوده بین 90 تا 130 هرتز کم کنید محدوده 60 هرتز افزایش بدید. و برای کمپرس (کار با تمپو بالا) تریشهولد و رتیو بسته بو جنس صدا و اتک و ریلیز سریع. اینکه چطور با کمپرسور کار کنید با کار کردن دستتون میاد.
    موفق باشید


    #13 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۳ در ساعت 23:29

  7. 3 کاربر زیر از laminor برای این پست سپاسگزاری کرده اند


  8. MNMclub آواتار ها
    MNMclub
    شماره کاربری
    14992
    کاربر پیـشرفته
    اردیبهشت /۱۳۹۱
    1,690
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی895
    1,411
    سپاس از شما 1,441 بار در 917 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    البته دوستان عزیز همه نکاتو گفتن ولی برای کیک خوب باید اکولایزر دقیق بشه


    شعر،ملودی،تنظیم
    پيام خصوصي بديد.
    http://www.speedtest.net/result/4262261387.png
    #14 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 00:51

  9. Savan II آواتار ها
    Savan II
    شماره کاربری
    16488
    مدیر بـازنشسته
    خرداد /۱۳۹۱
    شیراز
    2,702
    مثبت های دریافتی
    + های دریافتی3087
    5,635
    سپاس از شما 4,694 بار در 1,975 پست
    Follows
    0
    Following
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MNMclub تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
    البته دوستان عزیز همه نکاتو گفتن ولی برای کیک خوب باید اکولایزر دقیق بشه
    مرسی MMMclup
    بله 100% اکولایزر در کنار کمپرسور برای کیک و ... نقش مهمی داره
    چ.ن با اکولایزر همونجور که Laminorعزیز عرض کردند میتونه کاتگر فرکانس ها و تقویت ر فرکانس ها باشه
    موفق باشید



    حتی مرگم را
    شکست به حساب نمی آورم ،
    به جای آن،
    تنها حسرت ترانه ای ناتمام را
    با خود به گور خواهم برد...
    #15 ارسال شده در تاريخ ۱۳۹۲/۰۴/۰۴ در ساعت 06:00

  10. 2 کاربر زیر از Savan II برای این پست سپاسگزاری کرده اند


جستجو شده ها

نرم کردن کیک

صدای کیک

نرم كردن كيك

تیزی صدا در اف ال

اتک سریع کمپرسور میکس

تنظیم کیک

اتک سریع در کمپرسور میکس

اکولایزر کیک site:cubase.ir

تا این لحظه 194 کاربر از این تاپیک دیدن کرده اند

فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

کپی از مطالب سایت مجاز نمیباشد و پیگرد قانونی دارد

cubase.ir

BACK TO TOP
وی اس تی
آرتیست