بعضی ها میگن آهنگ هایی که تو استدیو وان ساخته میشه به درد خوانندگی نمیخوره دوستان این حرف راسته یا نه برنامه خوبیه ؟
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
بعضی ها میگن آهنگ هایی که تو استدیو وان ساخته میشه به درد خوانندگی نمیخوره دوستان این حرف راسته یا نه برنامه خوبیه ؟
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
خير درست نيست استوديو وان يكي از بهترين نرم افزار هاي آهنگسازي هست مخصوصا نسخه 2 اين نرم افزار.....
البته اين نظر من و شايد خيلي از دوستان باشه
Lipar Band
https://www.facebook.com/LiparBandMusic
آدرس گروه لیپار باند با عضویت علی نظری
ADMIN, ali tekken, Muse, villi
این نرم افزار بزودی جای خیلی ها رو در رده های بالا خواهد گرفت تا اونجا که یادمه هیچ نرم افزاری نبوده که در مدت اندکی انقدر پیشرفت کنه و معروف شه من خودم با این نرم افزار کار کردم و به نظرم فوق العادسنوشته اصلی توسط samanteha تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بعد از اف ال استودیو یکی از قدرتمندترین برنامه ها استودیو وان هستش این برنامه خیلی حرفه ایه جای هیچ شکییم درش نیستخیلی از حرفه ای هارو میشناسم که با این برنامه کار میکنن
![]()
اینو هیچوقت نگو 100% اگه نباشه 99%9 به خودت بستگی داره و کنترلت و ایده هات
خودمم باهاش کار کردم عالی بود
iP شما همواره رصد میشود :
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
شخصیت من چیزیه که من هستم،
اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
insragrm: Sabernadimi
من تو استودیوم کارت صدای Presonus FireStudio Project هم دارم که استودیو وان هم مال این شرکته. روی خود جعبه کارت صدا آرم استودیو وان رو گذاشته بود. نرم افزار نصبش هم داخل اون بود. اما رجیستر و ازین چیزا میخاست دیگه پاکش کردم. دقت که کردم نوشته بود که کیوبیس به زودی جای خودش رو به استودیو وان میده!!! تعجب کردم. من با این نرم افزار کار نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم. از کسایی که که باهاش کار کردن میخواستم بپرسم که در چه سطحی هست؟ محیط برنامه چطوره؟ از اف ال یا کیوبیس توی طراحی محیط برنامه بهتره یا نه؟ البته فقط از نظر طراحی و دسترسی به تنظیمات تراک ها.![]()
تنها صداست که می ماند
محیط شبیهی به لاجیک داره . طراحیش بسیار خوب و زیباستمحیط برنامه چطوره؟ از اف ال یا کیوبیس توی طراحی محیط برنامه بهتره یا نه؟
اگر چنین اتفاقی بیفته نباید تعجب کنیم و محتمل هستدقت که کردم نوشته بود که کیوبیس به زودی جای خودش رو به استودیو وان میده!
با توجه به اینکه کیوبیس دیگه کرک نشده و ممکنه دیگه هم نشه اگر استودیو وان به پیشرفت خودش همینطوری ادامه بده قطعا جای کیوبیس رو پر میکنه بین یوزرهای ایرانی
بانکهای این برنامه هم فوق العاده است
فروم یعنی : یک نفر وقتی سوال میکند ، همه پاسخ دهند ، نه آنکه همه سوال کنند و یک نفر پاسخ دهد
سلام.من تو رجیستر کردن ورژن 2 studio one مشکل دارم.لطفاً راهنمایی کنید.هم آفلاین و هم آنلاین
شیوه کرک آفلاین:اول کرک رو اجرا کنید و پوشه محل نصب برنامه را در مسیر کرک بدید
برنامه رو اجرا کنیدبر روی کرک افلاین کلیک کنید ودر پنجره باز شده بر روی سه نقطه که در پایین صفحه هست کلیک کنید وunion.licence رو انتخاب کنید و ok کنید
"مدیران مدام باید وقتشون رو صرف یاداوی و حذف پستهای تشکر و اسپم کنند و این به ضرر خود کاربر هست
چون اگه مدیر وقت آزاد بیشتری داشته باشه میتونه در زمینه موسیقی و آهنگسازی کمک بیشتری کنه..."
![]()
سلام من اخرین نسخه استدیو وان رو دانلود کردمش با حجمش 350 مگ ولی وقتی اکسترکش کردم اینجوریه چرا؟؟
عکس: تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خونسرد باشید سونامی می اید اینبار با احتیاط!
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند