سلام دوستان مشکل تاخیر دارم با این برنامه صدای ضبط شده از ملودی اصلی دوسه ثانیه عقب تره کمک کنید لطفا![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان مشکل تاخیر دارم با این برنامه صدای ضبط شده از ملودی اصلی دوسه ثانیه عقب تره کمک کنید لطفا![]()
Instagram : Erfan_maleki_music
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام عرفان عزیز درسته منم گاهی این مشکلو دارم اما میتونی خودت صدای ضبط شدتو جلو عقب کنی تا ما ملودیت تو یه راستا باشه...به نظر من امکان داره از cpu سیستمت باشه موقع رکورد کم میاره......
سلام
برای منم متاسفانه اینجوریه
ثانیش رو نمی دونم دقیقآ ولی مشکل تاخیر رو تا حدودیی دارم و همش خودم باید فایل ظبت شده رو عقب جلو کنم گاهی هم خواستم بی خیالش شم ولی کیفیت ظبتش خیلی خوبه و همین جوری داریم باهاش میسازیم .
سیستم من هم خیلی خوبه رم 8 گیگ و سی پی یو i5...
....................................
iP شما همواره رصد میشود :
سلام عرفان جاننوشته اصلی توسط erfan mlk تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
برای این کار یه راه پیشنهاد میکنم ولی این راه برای همه ی کارت صوتی ها تنظیماتش یکسان نیست
فعلا طبق این تنظیمات برو ، فکر کنم کارت راه بیافته :
تو محیط Adobe کلیدای Ctrl + Shift + K رو بزن
تو قسمت Audio hardware
Device Classرو بزار رو ASIO
Device رو بزار رو ASIO4ALL
بعد روی Setting کلیک کن
کارت صوتیتو انتخاب کن
تنظیماتش رو مثل عکس زیر انجام بده :
اگه دیدی باز مشکل داره یا خش خش میکنه با اسکرول ASIO Buffer Size تنظیمش کن
راستی ، اگه میخوای هم با اف ال و هم با ادوب و ... همزمان کار کنی ، تو همهی Daw ها و Editor ها یه دکمه ی تیک دار هستش که برای Adobe اینه :
برای FL هم اینه :
که اگه تیک هر دوشونو بزنی میتونی به طور همزمان با هردوتا کار کنی ولی وقتی رو یکی از برنامه ها Focus کنی اون یکی Stop میشه
امیدوارم کارت راه بیافته![]()
ویرایش توسط roomusic : ۱۳۹۳/۰۳/۳۱ در ساعت 04:36
سلامنوشته اصلی توسط roomusic تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
برادر من این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه بازم مشکلش حل نشد
ولی وقتی این دوتا تیک رو که توی تصویر هست می زنم یه کم بهتر میشه ولی بازم یه ریزه تاخیر می افته
کار ت من فوکوسیت هستش چیزی به ذهنت می رسه که کاملا بر طرفش کنم؟
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سهیل جان
داداش سی پی یو رو ارتقا بدی به نظرم درست شه
بافر رو هم دستکاری کن![]()
...
سلام برادرنوشته اصلی توسط MehrdadShevaa تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سی پی یو خیلی خوب هستش7هسته اییه و رم هم8 گیگه.
کاملا مطمئنم که از نرم افزاره
باشه بازم دستکاریش می کنم.
ممنون
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط soheil6 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
buffer رو کم کن شاید کارت راه بیافته ، از ۵۱۲ بزار رو ۳۲۰ ، این تنظیماتو من انجام دادم رو لپتاپم بدون کارت صوتی ، دیدم تاخیرش کمتر از ۰.۳ ثانیست ، حتما جواب میده ، ممکنه از ویندوزتم باشه که بیخودی از کارت صوتیت کار میکشه ، یه چک بکن اگه باز مشکلی بود بگو ، منم میگردم و با asio و adobe وَر میرم ، شاید تونستم چیز جدیدی به دست بیارن![]()
من خودم موقع ضبط
قسمت Device Class رو روی Asio میذارم
و قسمت Davice رو روی اسم کارت صدام
...
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند