خب یه سروس دیگه که کار خودمه
اهنگ سلطان قلبهاست
ساده کار کردم از چیز خاصی هم استفاده نکردم
که گوش کردنش مشکل نباشه
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
خب یه سروس دیگه که کار خودمه
اهنگ سلطان قلبهاست
ساده کار کردم از چیز خاصی هم استفاده نکردم
که گوش کردنش مشکل نباشه
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
فارسی بنویسید......قوانین سایت رو مطالعه کنید
شعر،ملودی،تنظیم
پيام خصوصي بديد.
http://www.speedtest.net/result/4262261387.png
سلام به سایت کیوبیس خوش اومدینوشته اصلی توسط جوادد تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
این سایت کاملاً فارسی هستش و فنگلیش خلاف قوانینه
قوانین رو مطالعه بفرما
موفق باشی
شرمنده حواسم نبودمیگم قشنگ بود حرفه ای ترشم اگه زدی بزار یا سورس های دیگه
![]()
دوست عزیز قوانین سایت رو رعایت کنید . عزیزان تذکر دادند که فارسی تابپ کنید . ولی شما دوباره فینگلیش تایپ کردید . به قوانین سایت احترام بگذارید . موفق باشید .نوشته اصلی توسط جوادد تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
*هروقت موسیقی رو صرفا واسه پول درآوردن دنبال کردید بدونید که پیشرفتتون متوقف خواهد شد ، و کم کم روح موسیقی توی کارتون ضعیف میشه و آهنگاتون یک کلام.... معمولی میشه!
*تنها راه رسیدن به آرزوها اینه که رویای رسیدن بهشون رو از قبل به وضوح در سر پرورانده باشید
مرسی امیر جان خیلی زیبا بود![]()
از میدی استفاده کردی
با نظر دوستمون موافقم
کاربر عزیز دوستان عزیزم به شما عرض کردن که انگلیسی نوشتن خلاف قوانین هست و مطالعه کنید قوانین رو و شما توجه نداشتین ..mamnon kheyli donbalesh bodam![]()
لطف کنید قوانین رو رعایت کنید ..
پست های مربوطه حذف شد
حتی وقتی خیلی دوری ....
من کنارتم همیشه ...
سلام ببخشید من واقعا نمیخام از قوانین سر پیچی کنم ولی منکه همه چز رو فارسی نوشتم شما دقیقا کدوم قسمت رو میگی من با انجمن شما تازه اشنا شدم لطفا راهنمایی کنیدنوشته اصلی توسط saeidtanha تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند