به نام خدا
عرض سلام و ادب خدمت همه هنرمندان عزيز سايت كيوبيس...
آهنگ جديدم به اسم همين روزا ترانه سرا خانم زهرا شاهسون پور آهنگ و تنظيم خودم نوازنده گيتار آقاي اميد ريحاني و ميكس و مستر هم آقاي محمد رضا حسيني طراح كاور آقاي سعيد باران و آقاي كارو كه ديشب تا دير وقت زحمت طراحي رو كشيدن كه از همشون تشكر ميكنم... اين يكي از تركهاي البوممه قرار شده تمام ترك هاي آلبوم رو جمع كنم بعد همشون رو دوباره ضبط كنم و ميكس و مستر نهايي آلبوم انشالله...كاربعدي ي كار پر انرژي با ي ترانه از آقاي سامان جاويدان ...در ضمن كار نقاش هم تنظيمش باب ميلم نبود و عزيزمون ك اسمشون رو نميارم تهديد كردند ك كار و با صداي ي نفر با آهنگسازي من پخش ميكنن و فقط خواسم گفته باشم شايدم پخش شده باشه چون من نت ندارم و چك نكردم ببينم شده يا ن ...ولي در كل....
خوشحال ميشم نظرات شما بزرگواران و بدونم ..فقط لطف كنيد اگر ايراد ميگيريد دليلشو بگيد و برعكس هم همينطور..آرزوي سلامتي و تندرستي براي همه شما بزرگواران...
و اما مشخصات كار
DAW:FLSTUDIO-CUBASE
VSTI:KONTAKT-NEXUS-STYLUS-و...
گيتار ساز زنده
VST:WAVES PACK
در رابطه با كاور هم چند تا از عزيزاي سايت مث آقايان عليرضا 28..عليرضامهدي خاني.آشيل.زحمتشو كشيدن ولي اين دو تا برادرمون يعني سعيد باران و كارو ديشب تا دير وقت گير بودن كاور اين دو تا عزيزمون و ميذارم ولي تو البوم از كاوراي بقيه هم استفاده ميكنم و ازشون تشكر ميكنم......
عكس اولي بزرگه كل صفحه رو ميگيره ببخشيد بعدا اصلاح ميشه..
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
پلير آنلاين
لينك موزيك
320
128
لينك اپلودسنتر ارور ميده بعدا ميذارم مديران ضميمه كنند...
خوشحال ميشم تو نظر سنجي هم شركت كنيد
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران