سلام عرض میکنم جناب آقای خلیلی.لطفا نظر من رو فقط به عنوان نظر یه شنونده بدونید نه یه موزیسین...من همیشه کاراتون رو دنبال میکنم و صدا و تکنیکتون رو هم دوس دارم.
اما خود شما بهتر از من میدونید که سطح توقع مردم ما از موسیقی خیلی پایینه.یعنی این کاری رو که شما خوندید فقط برای کسایی لذت بخشه که از موسیقی سر در میارن.
و واسه یه ادم عادی غیر قابل درکه...یه نفر مثل شما که توانایی های زیادی داره میتونه مث خیلی از خواننده ها مشهور بشه و مردم اون رو بشناسن.
اما بیشتر کارهای خوب به دلیل پیچیده بودنشونه که شنیده نمیشن و مردم به اونها اهمیت نمیدن...مثلا در مورد کارای حمید عسگری که بخوام بگم فقط به دلیل ساده بودنشونه که اینقدر مورد توجه قرار میگیرن و هرسال پرفروش ترین آلبوم سال آلبوم حمید عسگریه در حالی که حتما میدونید خیلی کسا هستن که واقعا از حمید عسگری قدرتمند ترند اما مورد توجه قرار نگرفتن...به نظر من اگه میخواین تو مردم شناخته شده باشید باید ببینید مردم چی میخوان...در کل میخوام بگم کاراتون هرچی ساده تر باشه و پیچیدگیش کمتر باشه بیشتر مورد توجه قرار میگیره...پس بهتره همه ی ما سعی کنیم ساده بودن رو هم تو کارامون بیاریم...در آخر هم بگم که من با این کار(کبیسه) ارتباط برقرار کردم و واقعا لذت بردم...هنرمند باشید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران