بيت ديس لاو جديد ساخته ي شهريار سپهري به نام وسط شب
جهت استفاده نام سازنده بيت ذكر شود
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
بيت ديس لاو جديد ساخته ي شهريار سپهري به نام وسط شب
جهت استفاده نام سازنده بيت ذكر شود
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام.
فک میکنم این اهنگو یه جا شنیدم البته جسارت نباشه ها از نظر فضا ی کار
اون تیکه ای که پیانو به صورت دو لا چنک میاد (تو 45 ثانیه) به نظرم تو اوکتاو بالا تر باشه بهتر خودشو نشون میده و تاثیرش رو اهنگ بیشتر میشه.
ولی در کل بد نبود.
موفق باشی.
نوشته اصلی توسط MAZDAK2012 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام دوست من.ممنونم از نظرت.درسته..اين اهنگو براي معراج اسكاي ساخته بودم كه تو سايت هاي معتبر موزيك هم پخشش كرده بود
آهنگ جديد معراج اسكاي به نام وسط شب.
ترانه معراج اسكاي
آهنگ: شهريار سپهري
موفق باشيد
کلا با رپ و ... موافق نیستم.
چون عنصر موسیقی درش بسیار کم رنگ و محتوای شعرهاش ناگفتنی هستش
حتی در بعضی از اونها بسیار حرفهای رکیکی زده میشه
اما درباره اهنگت بگم پیانوش عالی بود .
از بیسش خوشم اومد.
اما یکنواخت بود.
ممنون
برای همکاری بیشتر
instagram : abbas_mahmoodii
telegram : abbas_m2
ممنونم از نظرت برادر..در مورد يكنواختي هم بگم كه بيشتر كاراي رپ و مخصوصا ديس لاو بدون پاپ يا ملودي تكرار همينطوريهنوشته اصلی توسط sirvan.amg تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
یک کار زیبایی بود من خوشم آمد اما مستر کمی ایراد داره به نظر بنده . به امید اینکه دوستایی چون شما رو در بهترین جایگاها و بیشترین پیشرفت ببینیم![]()
سلام داداش سیروان خوبی؟نوشته اصلی توسط sirvan.amg تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
یه چیزی نوشتی که خداییش نتونستم چیزی نگم اونم اینکه سبکها رو مقایسه کردی و گفتی عنصری تو موزیک رپ نیست!!!اگر من مثل شما بخوام تصمیم بگیرم میتونم بگم که کارای پاپ هم همش درمورد عشق و حرفای چرته و بی معنی بی محتوا که پیامی هم داخلش نیست و چندین ساله که همه دارن یا از روی هم تقلید میکنن یا شعر و موسیقی یکنواخت میخونن...ولی برای هر جامعه ای هرچیزی نیازه هم رپ هم پاپ هم ترنس هم سنتی هم تکنو و دی جی
خب من خودم از بچگی تو یه خانواده هنرمند بزرگ شدم که هرکس یه سازی رو از بچگی شروع به نواختن کرده و هدف همه هم ارضا شدن روحی هست و اینکه حرفای دلشو توی قطعاتی که اجرا میکنه یا میسازه بزنه...عنصر موسیقی هم اگه خواستید من میتونم تو کارای رپ به شما نشون بدم هرچند که این سبک یه سبک تلفیقی به حساب میاد و هر کشوری اونو به شیوه خودش میسازه..درمورد حرفای رکیک هم قبول دارم یه سری هستن که بخاطر معروف شدن و...فحش میدن
حرف اخرم اینکه نباید تو یه سایت عمومی که هرکس یه سبکی داره بگی که مثلا من از سبک شما خوشم نمیاد چون فلانه و یادت باشه نیازه یک جامعه هست که سبک هارو به وجود میاره و خواهد اورد
موفق باشید![]()
www.rapfar30.com
سلام خوبی داداش؟؟
بی زحمت پروژه اینکارم بزار تا روش بتونیم بیشترکارکنیم
اگه زحمتی نیستش
سلام.متاسفانه سورس منتشر نمیشهنوشته اصلی توسط mrtp تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند