مرسی مرتضی جان ♥نوشته اصلی توسط azetr تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
مرسی مرتضی جان ♥نوشته اصلی توسط azetr تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
Pretty
فقط ميتونم بگم عالي .
تعظيم ميكنم در مقابل شما .
جدي دارم ميگم .
راستي ورژن اصلي اين موزيك رو فكر ميكنم اميد حجت زده باشه .
ویرایش توسط Violinist : ۱۳۹۲/۰۲/۲۸ در ساعت 04:19
Music is my loveMusic is my lifeMusic is my everything
iP شما همواره رصد میشود :
تدریس ِ حضوری و تخصصی ِ آهنگسازی و تنظیم در تمامه سبک ها و میکس و مستر در تهران پذیرفته میشود
صفحه اینستاگرام من
mehrzad.mehregan
اکانت تلگرام من
http://t.me/mehrmehrzad
سلام و صد سلام
خیلی زیبا و عالی بود
کارتون واقعا شنیدنی بود![]()
دوست دارم خیلی آروم و بی صدا به نقطه اوج برسم.
مرسی دوست عزیز ... نفرمایید این حرفو .... شما بزرگوارینوشته اصلی توسط violinist تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نمیدونستم کی زده ... بنده با آقای ایمان حجت (برادرشون) در تماس و رفت و آمد هستم ... ایشون هم کار گیتارشون فوق العاده است !
مرسی سیاوش جان ... شما لطف داری ♥نوشته اصلی توسط seeyavash تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خواهش ميكنم .نوشته اصلی توسط dolatkhah تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
واقعيت رو بايد گفت .
بله . ايمان حجت . چندتا از دوستاي من كاراشون رو در استديو راگا ريكورد كردن .
موفق باشيد .
Music is my loveMusic is my lifeMusic is my everything
iP شما همواره رصد میشود :
تدریس ِ حضوری و تخصصی ِ آهنگسازی و تنظیم در تمامه سبک ها و میکس و مستر در تهران پذیرفته میشود
صفحه اینستاگرام من
mehrzad.mehregan
اکانت تلگرام من
http://t.me/mehrmehrzad
بله ... استودیو راگا از لحاظ هارد ور و کیفیت عالیه
واقعا عالی بود، من که میخکوب شدم
مرسی محسن جان ... نظر لطفته ... کار خاصی نبود ♥♥♥♥نوشته اصلی توسط mohsen_f_206 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
مرسی محسن جان ... نظر لطفته ... کار خاصی نبود ♥♥♥♥نوشته اصلی توسط mohsen_f_206 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند