سلام آقا محسن. من با حرف ایشون که در مورد سورس ها زدن موافقم(البته تا حدودی) سورس ها یکم کیفیتش پایین بود یعنی در حد انجمن نبود واقعا.
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام آقا محسن. من با حرف ایشون که در مورد سورس ها زدن موافقم(البته تا حدودی) سورس ها یکم کیفیتش پایین بود یعنی در حد انجمن نبود واقعا.
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام عزیزم صبحت بخیر برادر چی بگم والله من به نظر شما هم احترام میذارم ولی شما خیلی بهتر برخورد میکنی تا ایشون که میان و خودشونو برتر میدونن..متشکرم ...موفق باشید![]()
این فقط یه نظر بود.امیدوارم ناراحت نشده باشینوشته اصلی توسط djmohsenroosta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
نشدم عزیز من خب مگه هر .. انتقاد کرد باید ناراحت بشی؟؟ اتفاقا خیلی خوشحال هم شدم...موفق باشی عزیزمنوشته اصلی توسط after1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزیز اینجا جاش نیست وگرنه میدونستم چطوری باهات برخورد کنمنوشته اصلی توسط djmohsenroosta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
یه تاپیک ساختم به اسم سورس های من اونجا سورسهای منه البته قدیمین و ریمیکس موزیکای دیگه
محسن جان + اقای چراغعلی ( اگر اشتباه نکرده باشم ) من به عنوان یک کاربر ازتون خواهشمندم بحث رو به پایان برسونید... به جز الفاظ بد و توهین به هم و گوشه و کنایه چیزی عایدتون نمیشه...
محسن عزیز بنده شخصا ازتون خواهش میکنم بحث رو تمام کنی... برادر عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است... شما از کاربرایه قدیمی هستی... نباید اینگونه رفتار کنید...
اقایه چراغعلی ممنون که این لطفو در حق دوستان میخواید بکنید و رایگان اهنگسازی و تنظیم کنید اما توو این دوره و زمونه چشم و گوش حرف اولو میزنه... دوره ی اعتماد و حرف گذشت...
امیدوارم بحث ادامه دار تر نشه که خدایی نکرده کینه و کدورتی پیش بیاد یا کسی اخراج شه... ما اینجا یک خانواده ایم .. این بحثها معنی نداره... موفق باشید![]()
اگر هر ساله در حجّی,ولی از حال همنوعت..... سوالی هم نپرسیدی,به انسان بودنت شک کن
اگر گفتی خدا ترسی،ولی از ترس اموالت......تمام شب نخوابیدی,به انسان بودنت شک کنبه انسان بودنت شک کن
اگه بدونم چه کسی نمونه کارای منو به شما داده بهش نشون میدمنوشته اصلی توسط djmohsenroosta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
من چیزی از نرم افرار موسیقی بلد نیستم و کارای دموم که شاید 10 دقیقه دست نبره در این حده و هرموقع تونستی کار در همین حد بزنی بیا حرف بزن و تنها کاری که در حد معمول بود کار آقا مبین بود
نوشته اصلی توسط md90 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خوبه عزیز
کاراتون در حد نرماله
و به گمونم یکی از کاراتون
از سورس های پیشفرض
اف ال ساخته شده بود
خیلی برام آشناست...
موفق باشید
به علت رعایت نکردن بدیهی ترین قوانین یک تاپیک ، موضوع قفل شد
به تقسیم خداوندی راضی باش ،
ازبی نیازترین مردم خواهی بود
iP شما همواره رصد میشود :
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند