اسم آهنگ حمد صفت و امیر عباس گلاب : بخشش
خواهش میکنم اگه کسی میتونه ریمیک کنه خیلی لازم دارم
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
اسم آهنگ حمد صفت و امیر عباس گلاب : بخشش
خواهش میکنم اگه کسی میتونه ریمیک کنه خیلی لازم دارم
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوستان.. دوتا موسیقی متن از فیلم هندیه که سراسر یوتیوب رو گشتم نتونستم پیداش کنم.. این موزیکها متعلق به فیلم villain هست که کل آهنگش 15 ثانیه هم نمیشه. اگه دوستان می تونن فقط 15 تا 20 ثانیه ش رو بسازن بسیار ممنون میشم.فکر نکنم کاری باشه که بچه ها نتونن انجام بدن
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام
دوستان و همکاران محترم
من در خواست سورس آهنگ گنج قارون رو داشتم اگه تنها ملودیش هم باشه خوبه فقط خواهشا همکاری کنین پیش تر گزاشته بودم کسی جواب نداد
پاسخ فقط با نقل قول
اگر میدیش هم باشه ممنون
سلام خسته نباشید دوستان. یه تیکه آهنگ هست که می خوام طرز نوشتنش تو پیانو رول ببینم چطوریه. نتش مهم نیست فقط چیدن و میزان نت ها. ممنون
کسی جواب نمی ده؟
سلام سلام
لطفا سورس آهنگ (عشق دوم) احسان خواجه امیری![]()
سلام
چرا هنوز سورس آهنگ ای حرمت استاد کریم خانی با آهنگسازی استاد عظیمی نژاد ساخته نشده حالا دوست داشتم یه آهنگ چرتوپرت مثل کارای پاشایی یا یگانه با یکی از این دری وری ها بود که نه محتوایی دارن نه مخاطبی نه ارزشی صدتا سورس ازش میومد بیرون...
سلام خدمت شما اساتید و بزرگوارانی که لطفتون همیشه شامل حال بچه های انجمن قرار گرفته و لطف میکنین و وقت میزارین برای سورس های درخواستی، ازتون درخواست سورس این موزیک رو دارم بیشتر بیت موزیک واسم مهمه ممنون میشم کسی لطف کنه و قرار بده تشکر.
سلام بر عزیزان کیوبیسی میخواستم اگه ممکنه یکی از عزیزان سایت پرطرفدار کیوبیس این ملودی رو واسه ما تو اف ال در بیاره ممنون میشم ......زیاد نیست نزدیک به 16 ثانیه است ..باز هم ممنون
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند