یه ترفند داخل نرم افزار اف ال استودیو که داخل امر میکس شاید خیلی جاها به گوش بیاد
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
یه ترفند داخل نرم افزار اف ال استودیو که داخل امر میکس شاید خیلی جاها به گوش بیاد
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
دوست عزیز این اصلا ترفند به حساب نمیاد این رو حتی کاربران تازه وارد هم میدونننوشته اصلی توسط moslemdj تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
وظمنا این آموزش سرعت رو همراه صدا تغییر میده
یه سوال چطوری میتونم تمپو رو زیاد کنم بدون ایجاد تغییرات تو صدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همون time تو پنجره سیتینگ سمپل هست
[SIZE="4"]لطفا تقاضای انجام پروژه و اموزش رایگان رو ندهید .. انجام نمی دهم .. تشکر
تلگرام >> @Mdjavanmard
اینستاگرام >> mohammadjavanmard70
سلام ... وقتی دو بار رو قطعه مورد نظر(باید فایل mp3 یا Wav یا ...) کلیک چپ کنی (channel setting) تو یه قسمت time stretching گزینه Resampel رو به Auto تغییر بده و سپس با تغییر دادن پیچ MUL تو همون قسمت سرعت قطعه مورد نظرت بدون تغییر صدا کم و زیاد میشه......نوشته اصلی توسط so.rsohrab تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
Hiphop = my life
دوست عزيز من که گفتم روي سمپل زياد اعمال ميشه نه روي صدا مثلا سمپل Crash حالا شايد خيلي ها ندونن
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند