نیما جان لطف کردند جزئیات کار رو گفتند...
بنده به نظر شخصی ام اکتفا میکنم...
آفرین شهرام جون...انشا الله سال خوب و پر از موفقیتی رو داشته باشید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
نیما جان لطف کردند جزئیات کار رو گفتند...
بنده به نظر شخصی ام اکتفا میکنم...
آفرین شهرام جون...انشا الله سال خوب و پر از موفقیتی رو داشته باشید
Under the circumstances, I have to go
Goodbye for a while that I've endured
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام شهرام جان
مثل همیشه کارت عالی بود
آفرین
در ضمن سال جدید رو هم بهت تبریک میگم
باتشکر
ازنظر من دیستورت به این معنی نیست که صدا از 0db گذشته یا نه.نوشته اصلی توسط win sense تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بعضی مواقع پیش میاد که آهنگ از صفر کمتره ولی دیستورته .
این بر میگرده به این ایا بعد از اکسپورت دوباره ولوموشو کم کرده که به 0 دیسیبل برسه
اینو خودش باید جواب بده. (اون نوشته خودم رو اصلاح میکنم منظورم کل آهنگ نبوده) ولی به نظر بنده یا.... لیدی رو که انتخاب کرده آهنگ رو دیستورت نشون میده یا صدای خواننده.
این دوتای رو که گفتم حتم دارم که بعضی جاها دسیتورت میشن بخصوص هنگام اوج آهنگ. خوب دقت کن.
بعدا!!! ما بعد از این همه سال فرق dirtort & sweet رو نمی دونیم البته این نظر شما جای احترام داره ولی ما که با کسی دشمنی نداریم که بخوایم تخریبش کنیم
اینجا همگی نیت مون خیره می خوایم به دوستانی که مارو قابل میدونند دعوت می کنند نظر بدیم نظر میدیم. ( هر کی در حد خودش). تا اونجایی که بتونیم به هم دیگه کمک میکنیم.
به امید موفقیت. برای شما دوست گلم
سلام اميد جون خودتو ناراحت نكن رفيق. اون دوست عزيزمون win sense هم نظر شخصيشو گفته نظرات همه براي من قابل احترامه. اميد جون خودمم آهنگو زياد گوش دادم و متوجه ديستورت شدم و به اين نتيجه رسيدم كه ديستورت آهنگ به خاطر آكاپلاشه يعني موقع Record به آكاپلا Reverb دادن و وقتي كه به قول خودت آهنگ به اوج ميرسه و صداي ليد و آكاپلا با هم تركيب ميشن Reverb كه به آكاپلا دادن باعث ديستورت ميشه. هر كاريم كردم نتونستم ديستورتشو بگيرم... .نوشته اصلی توسط taoosi تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام شهرام جوننوشته اصلی توسط DJ CHAM تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
قبل از هر چیز سال نو بر شما ودستان کیوبیسی مبارک.
به هیچ وجه ناراحت نیستم دارم از نظری که دادم دفاع میکنم.
ضمنا تا از چیزی مطمئن نباشم الکی که نمیام نظر بدم.
ماشاالله خودتون که استادین. من از این آهنگ خیلی خیلی خوشم اومد
گفتم که دوسه بار آهنگو گوش دادم.
از این که بتونم به دوستانم کمکی بکنم نهایت افتخار منه .
موفق باشی
نه بعد از Export كردن اصلا Volumeرو نه كم و نه زياد كردم.زنظر من دیستورت به این معنی نیست که صدا از 0db گذشته یا نه.
بعضی مواقع پیش میاد که آهنگ از صفر کمتره ولی دیستورته .
این بر میگرده به این آیا بعد از اکسپورت دوباره ولوموشو کم کرده که به 0 دیسیبل برسه
خوبه !دوست داشتم هیجانش بیشتر باشه...ممنون از دعوتت
موفق باشی![]()
Life is like a piano;
white keys are happiness
and
black keys are sadly!
when press this black and white keys...
It's life music
سلام
كار زيبايي بود
نقص بزرگي نداشت
فقط نقص ها رو بچه ها گفتند
موفق باشي
ممنون از اينكه نظر داديد... .
فقط یه جمله : بهت تبریک میگم عالی بود واقعا از گوش دادنش لذت بردم.موفق باشی منتظر کارهای بعدیت هستم![]()
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند