انجام شد موفق باشیدنوشته اصلی توسط 5230 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
انجام شد موفق باشیدنوشته اصلی توسط 5230 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
انسانها 10 دسته اند : آنها که مدیریت سرور میدانند و آنهاییکه که نمیدانند !
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام Solo عزیز...نوشته اصلی توسط Solo تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ممنونم ازت...
حالا که این کارو کردین میشه لطف کنی اسپم هارو هم پاک کنید...![]()
سلام
منم هرجایی که شنیدم گفتن 165 قسمته!
اگه میشه لطف کنین و از 100 تا 165 رو بزاید!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من تا قسمت 30 ام دانلود کردم اما این قسمت های11 و 14 و 26 و 28 و 30 رو که دانلود کردم ، یک فایل rar بود که بعد از اکسترک کردن باز داخلش چند تا فایل دیگه تصویری بود با شماره های نامربوط !!!! منم الان تا قسمت 10 مرتب دیدم اما قسمت 11 رو ندارم با اینکه فایلشم دانلود کردم اما داخلش از 51 هستش تا 55 !!!لینک هارو هم چک کردم و درست دان کرده بودم . قسمت هایی که بهتون گفتم همینطورین ولی با شماره های دیگه . یک راهنمایی بفرمایید که من چطوری دنبال کنم بقیه آموزش رو . ممنون
داداش گلم الان کدون قسمت ها رو میخوای برات بزارم
نوشته اصلی توسط xravencorex تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام دوست گلم...نوشته اصلی توسط xravencorex تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ورودت رو به سایت کیوبیس خوشامد میگم.....
باور کن من خودم این آموزشهارو ندیدم...
واز یه سایت دیگه ای جمع آوری کردم برای افراد مبتدی...
چشم , بنده اون قسمت هایی رو که گفتید اصلاح میکنم...
سلام دوست عزیز...نوشته اصلی توسط 4292373 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
اگه برای شما امکانش هست , قسمت های 11 , 14 , 26 , 28 , 30 رو برای دوست عزیزمون آپلود کنید...
من خودم آموزشهارو ندارم...
ممنونم از لطف شما...
ممنونم از لطف همگیتون . همین قسمت هایی که 5230 عزیز گفتن رو فعلا قرار بدین من ممنون میشم . فقط خواهشی که دارم اینه که اگر امکانش هست مطمئن شین از این که فایلها دقیقا ادامه آموزش های قبلی هستن، نه چیزه دیگه ای. متشکرم
این مجموعه آموزشی که گزاشتین کاملا مشکل داره ! تو قسمت های بعدی هم که دانلود کردم با همین مشکل مواجه شدم. خیلی ممنون از اینکه فایلی رو که نمیدونین چی هست و حتی یکبار هم تستش نکردید میزارین واسه گمراه کردن کاربران مبتدیتون ! واقعا دست مریزاد !
اول ازشما تشكرميكنم بابت گذاشتن لينكها و ميخواستم ذكركنم كه منم مثه شما همين قسمتاروندارم اگه امكان داره بذاريد لطفآ. تشكرنوشته اصلی توسط 5230 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
محسن چاوشي و ديگرهيچ...
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند