درود خدمت دوس عزیزم حامد .
تبریک میگم بهت حامد جان .
اجرای بسیار زیبا و تکنیکی ای هستش .
هرچند کیفیت پایینه ولی من که میدونم چیکارا کردی و چقدر فوق العاده عمل کردی .
فقط فکر میکنم این موزیک تو گام Dm برای صدای باریتون بالا باشه . ( صدات باریتون بود دیگه درسته ؟ )
فکر میکنم دو مینور میخوندی بهتر بود .
چون یه جاهایی حس میکنم اون بالا ها ، نمیگم فالش ، یک مقدار فشار اومده به حنجره ات .
مثلا تو اوج کار مصرع " دلش میگیره " رو روی نت لا موندی .
ولی اگه گام رو پایین تر اتخاب میکردی میتونستی تو این مصرع کلمه ی " میگیره " رو بعد از نت لا با نت های دو دیز و ره هم ادامه بدی و این قسمت خیلی زیباتر میشد . ( در واقع این قسمت رو بصورت مینور ملودیک اجرا میکردی )
و اما یه نظر شخصی که به نظر اگه اینجوری اجرا میشد نتیجه ی بهتری حاصل میشد :
اوج کار مصرع " آسمون آبی میشه " ، در کلمه " آسمون " تو به ترتیب نت های " ره - می - فا " رو اجرا کردی . و نظر حقیر اینه که بهتر بود برای این کلمه به ترتیب نت های " لا - ره - می " اجرا میشد ( و همچنی در ادامه در مصرع " دره مهتابی میشه " )
و بعد از مصرع " دره مهتابی میشه " در مصرع بعدی یعنی در " اما گل مهتاب " یه اتفاقی میفته که مو رو به تنم سیخ کرد و بدون اغراق منو یاد آندره بوچلی انداخت !
منظورم به کلمه " مهتاب " هست تو این مصرع .
درسته در این مصرع کلمه ی " اما " یکمقدار اجراش توی ذوق میزنه ولی با اجرای کلمه ی " مهتاب " نشان دادی که به معنای واقعی کلمه خواننده هستی .
یعنی تمام اجرات یه طرف و اجرای این کلمه هم یه طرف !
در هرصورت اگه بخوام راجب تمامه قسمت های خوانندگیت در این آهنگ توضیح بدم ، باور کن یه کتاب حداقل 50 صفحه ای باید بنویسم !!
و به علت کمبود زمان به مهمترین قسمت هاش اشاره کردم .
و اما سوای خوانندگی باید اشاره ای داشته باشم به موسیقی کار .
حقیقتا من این موزیک رو شاید 10 سالی بشه که گوش ندادم و چیزی از اجرای خانم غانم به یاد ندارم ، ولی با توجه ملودی ای که اجرا کردی متوجه شدم که آکوردبندی تو بعضی قسمت ها درست نیست و این ناهمخوانی وکال با آکوردها باعث شده نت های وکال یجورایی سرگردان باشن ! ( البته تو اون قسمت هایی که گفتم آکوردها درست نیست )
البته بغضی جا آکورد غلط نیست ولی میشد آکورد بهتری گرفت .
برای این منظور الان در قالب یه سورس اف ال آکوردهای این موزیک رو با توجه به اجرای تو استخراج کردم که در ادامه میتونی دانلود کنی .
موفق باشی برادر عزیزم .
این چیزایی که گفتم چیزی از ارزشهای کارت کم نمیکنه و من همیشه یکی از طرفدارن پر و پا قرص صدای تو هستمو در همه حالو در هر زمینه ای از حمایت من برخورداری