دوستان همه گفتین فالشی داره یکی دقیق بگه کجاهاش فالش شده تا درستش کنیم کلماتش یا تایمشو بگین ممنون میشم من هر چی گو شمیدم فالشی متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
دوستان همه گفتین فالشی داره یکی دقیق بگه کجاهاش فالش شده تا درستش کنیم کلماتش یا تایمشو بگین ممنون میشم من هر چی گو شمیدم فالشی متوجه نمیشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
خسته نباشی کار زیبایی بود ولی اولای وکال زیاد خوب میکس نشده بودالبته این نظر من از نظر یه شنوندس نه یه اهنگساز موفق باشید
سخته یکم ولی میگذره اخر/تلخه یکم باید سر کشید تا ته
سلام خسته نباشید
کارت اینترو خوبی داره
وکال اول فالشی داره (برای مثال دقیقه 01:09 تا 01:17 رو گوش کن ) اما وکال دومی خوب بود و قشنگ میخوند .
اون ریتم یا آرپی هم که واسه زیر صدا استفاده کردی باید با توجه به آهنگ عوض شه که اینطورنیست
اکثر این مواردی که گفتم برمیگرده به علم شما از تئوری موسیقی که با تمرین و کلاس رفتن میتونی برطرفش کنی .
موفق باشی
سلام و خسته نباشی کار گوش کردم - چند بار - اول از همه کل کار خوب و قابل قبول بود - دوم قسمت بیس ترنس بعد از ملودی پیانو اول کار اون ملودی زیر (پیانو رو ) نپسندیدم (نظر شخصی من - ) کل کار یک اوج خوب کم داشت و ریتم یک نواخت بود - بیس و درامز و آکورد های پر میتونست اوج خوبی به کار بده - لحن خوندن و حس تون رو دوست داشتم و غم آهنگ و ترانه رو کاملا میرسوند - اگر کار های - اندی و یا سیاوش قمیشی و .... رو گوش بدید - میبینید که اونها هم از نظر وسعت صدا گام بالا یا اوج بالایی نمیتونن بخونن - در مقایسه با ابی - ولی با پر کردن آهنگ در قسمت اوج این فضا رو میسازن - آهنگ با ید نصبت به صدا خواننده تنظیم بشه -![]()
در اوج حرفه ای بودن هنوز چیزی برای یاد گیری هست
http://www...................../sign...sigpic54_1.gifhttp://freetext.xzn.ir
www.facebook.com/resan.text
مرسی از نظرت تو خوندن اوجما مشکلی نداریم با مشورتی که کردیم کار رو بالا نبردیم فکر کردیم تو این شعر و ملودی اگه اوج بدیم بهش حس کار از بین میره البته نظر ما بودا الامنو گذاشتید تو دو راهی حلا یه اوج میزارم بدن ببینم چه جوری میشه مرسی عزیز
نوشته اصلی توسط na3r_music تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
داداش او قسمت رو فالش رو درست کردم ببین خوبه ok شده او یه تیکشو آپلود کردم حجمش خیلی کمه
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط mng2 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید.کار رو میشد پربارتر کنی.تنظیم صدا رو هم بیشتر کار کن.در مورد این کارا که میکسی از ترنس و وکال ایس باید بگن که باید خیلی آهنگ و تنظیماتش به صدای خواننده نزدیک باشه!
کار خوبی شده. موفق باشی عزیز.
نه دوست عزیز
دقیقا حرف " نیست " فالشه
در کل کار زیبایی بود آفرین
ملودی خوب بود فقط یه خورده خواننده حس خوبی نداشت
روی صدات کار کن تمرین کن بهتر میشی
موفق باشید
درود آرش عزیز
اینترو زیبا بود
به نظر من مسترینگش هنوز کار داره...همونطور که دوستان گفتن جای یه اوج توی کل آهنگت کمه...پیانوت توی قسمتی که وکال نداره کاملا یکنواخت و بی حس هست
صدای جفتتون خوبه و حس آهنگ ادا میه....خسته نباشید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند