لینک اولی درست بود کهنوشته اصلی توسط کلانتر تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دومیه آره از بین رفته
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
لینک اولی درست بود کهنوشته اصلی توسط کلانتر تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دومیه آره از بین رفته
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
چون میکس و مستر صدا با خودم بوده و اونم با آدوب بدون هیچ گونه اطلاعاتی نسبت به نرم افزارنوشته اصلی توسط dj-m1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
من بدون آموزش وکال رو میکس و مستر کردم
مرسی دانیال جون که نظرتو دادی
صدای قشنگی داری خسته نباشی ولی به حرف اساتیدم گوش بده که موفق باشی![]()
سخته یکم ولی میگذره اخر/تلخه یکم باید سر کشید تا ته
مرسی داداشنوشته اصلی توسط کلانتر تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
لطف داری
حتما استفاده میکنم واسه کارای جدیدم
خیلی ممنون که نظرتو دادی و وقت گذاشتی
صداي خوب و با احساسي داري ولي فالشي داره، بايد بيشتر كار كني
ممنونم محسن جاننوشته اصلی توسط mohsen_f_206 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خب این واسه قبل بوده
الان دیگه کمتر شده اما سعی میکنم تو آلبوم جدیدی که قراه جمع کنم این موارد رو رعایت کنم
خوب بودهمین جوری ادامه بده (همش کار کن)
![]()
صدات عالی بود اگر با میکروفن حرفه ای هم ضبط میشد حالا عالیتر هم میشد.......![]()
مرسی داداشنوشته اصلی توسط mbm159 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
حتما![]()
سلام مرتضی جاننوشته اصلی توسط مرتضی 912 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
مرسی از نظر مثبتت
آره دیگه تو خونه بود اونم با میکروفون های چَتی
حالا ایشالا کارای بعدی رو تو استودیو رکورد میکنم
خیلی ممنون واسه حضورت
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند