سلام اگه میشه من تازه این پست رو دیدم میخوام همشو داشته باشم لطفا اگه میشه از اول واسه دانلود قرار بدین
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام اگه میشه من تازه این پست رو دیدم میخوام همشو داشته باشم لطفا اگه میشه از اول واسه دانلود قرار بدین
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
تا همينجاي كه هست رو بخونيد ياد بگيريد تا بقيه اش آماده ميشهنوشته اصلی توسط laminor تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
iP شما همواره رصد میشود :
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
شخصیت من چیزیه که من هستم،
اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
insragrm: Sabernadimi
سلام به دوستان .......تورو خدا من نمیتونم ازتنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید دان کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شما برو صفحه قبل پست 44نوشته اصلی توسط amir&amin تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
سعي كنيد فارسي بنويسيد كه متوجه بشيمنوشته اصلی توسط meisamteimuri تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
شما كه فينگليش مينويسي كاري نداره سر در آوردن از 4 شيرد براي شما
تاپيك رو يه نگاه بندازيد لينكهاي غير از 4 شيرد هم هست
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
آقای نیما گلستانی به جامعه آهنگسازان واقعا لطف دارند کسی که حاضره بدون هیچ چشم داشت مالی به همه آهنگسازان کمک کنه لیاقتش خیلی بیش از اینهاست .من هم به نوبه خودم از زحمات ایشان نهایت سپاس گذاری را دارم
ممنون خیلی خیلی خیلی ممنون باید دست این افرادرو بوسید آقا گلستان نفست گرم
منتظ ادامه آموزش هستم
یا علی
تاپيك پر شده از پستهاي لايك و تشكر كه اسپم محسوب ميشه و حكم شلوغي بيخود تاپيك رو داره
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فعلا همينها موجود هست پيوست همينجا كردم و دليلي نداره تاپيك باز بمونه كه پر بشه از اسپم و لايكها
احيانا اگر ادامه داشت تاپيك رو باز ميكنم و ادامه رو پيوست ميكنم
تاپيك قفل شد.
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند