سلام دوستان. لطفا اگه یه لینک دانلود سالم از پک Cakewalk Studio Instruments دارید.ممنون میشم بهم لینکشو بدید![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان. لطفا اگه یه لینک دانلود سالم از پک Cakewalk Studio Instruments دارید.ممنون میشم بهم لینکشو بدید![]()
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
تقدیم به شمانوشته اصلی توسط after1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نمی گم با تو واسم، گریه دیگه گریه نبود
با تو این زمزمه ها یه های های دیگه داشت
واقعا ممنونم دوست عزیز. هردوتا لینک، یدونس؟نوشته اصلی توسط pe32_64 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
آخه هردوتا حجمشون یکیه
سلام و عرض ادبنوشته اصلی توسط after1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
بله هر دو لینک یک وی اس تی آی هستند
موفق باشید![]()
در جسم بشری من...
ابدیت تکرار میشود...
به شادی میلاد یک حباب...
و غم ترکیدن حبابی دیگر...
تکرار میشود آری...
زوزه جگر سوز سگهای معصوم غرایزم...
از کشیدن این سورتمه لت و پار...
من اینو دانلود کردم ولی فایلها با پسوند exe یعنی اجرایی هستن. من بخوام اینارو با اف ال اجرا کنم باید چیکار کنم؟
این هارو نصب کنبدنوشته اصلی توسط after1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
به شما چندتا فایل دی ال ال میده که باید این فایلهلرو در فولدر وی اس تی پلاگین اف ال استدیو کپی کنید
و در اف ال ازش استفاده کنید
در جسم بشری من...
ابدیت تکرار میشود...
به شادی میلاد یک حباب...
و غم ترکیدن حبابی دیگر...
تکرار میشود آری...
زوزه جگر سوز سگهای معصوم غرایزم...
از کشیدن این سورتمه لت و پار...
ممنونم ولی اگه اینا فایل نصبی بود که خودم درست میکردم ولی مشکل اینجاس که اینا نصبی نیستن.یعنی وقتی روش کلیک میکنی، بصورت نرم افزار پرتابل باز میشننوشته اصلی توسط Hossein.J تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
لطفا راهنماییم کنید
عکس از محتوی فایل دانلود شده بذاریدنوشته اصلی توسط after1 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نمی گم با تو واسم، گریه دیگه گریه نبود
با تو این زمزمه ها یه های های دیگه داشت
بفرمائید: تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند