سلام دوستان کسی کرک ورژن اف ال استدیو 9 رو داره واسه دانلود البته ببخشین ولی خیلی لازم دارم
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام دوستان کسی کرک ورژن اف ال استدیو 9 رو داره واسه دانلود البته ببخشین ولی خیلی لازم دارم
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوست عزیز
خدمت شما کرک اف ال 9
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
موفق باشی
سلام خیلی ممنون بابت کرک اف ال استدیو ورژن 9میخواستم بدونم این کرک او یک کجا نصب کنم دو اگر نصب کنم دیگه میتونم فایل های مو با فرمت زیپ در اف ال استدیو ذخیره کنم تا دفعه بعد وارده محیط اف ال بشم و راحت بتونم ریتم قبلمو دوباره بررسی کنم
كرك رو بعد از نصب نرم افزار نصب كنيد
بله
كرك كه شد اين مشكلها حل ميشه
iP شما همواره رصد میشود :
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
شخصیت من چیزیه که من هستم،
اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
insragrm: Sabernadimi
اخه اقا صابر نگفتین کرک رو کجا نصب کنم اینستال داره یا نه باید کپی پیست بشه؟
سلام دوست عزیز
مگه شما کرک نمیخواستید اینم کرک اف ال 9 هستش
فقط کافیه همین فایل اف ال 9 رو کبی کنید تو مسیر C:\Program Files\Image-Line\FL Studio 9
موفق باشید
خیلی ممنون مشکلم حل شد فقط یک مشکل ایا واقعا اف ال استدیو ورژن 10 نمیشه بلوک چینی کرد یا اونم برای کرک هست البته ببخشین انقدر سوال میپرسما
وقتی کرکش مطمئن باشه همه کار میتونید کنید شما اون کرکی که کپی پیست کردی بهتره اجراش کنی عزیز تا جایگزین بشهنوشته اصلی توسط dasta bere bala تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
در ضمن شما کرک ورژن نه رو خواستید اما حالا میگید ورژن ده /دوست عزیز الان با ورژن ده این مشکل رو داری یا با نه؟!
من از روزی که یادم هست/به یادت تیره می پوشم/دلم خوش بود که میگفتی/تورو آسون نمیفروشم
من با ورژن 10 مشکل دارم که بلوک چینی نمیشه کرد کرکش هم نصبه نمیدونم مشکلش چیه>؟
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند