سلام کیوبیسو تازه نصب کردم ولی وقتی توش آهنگو وارد میکنم پخش میشه ولی هیچ صدایی نمیاد باید چیکار کنم
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام کیوبیسو تازه نصب کردم ولی وقتی توش آهنگو وارد میکنم پخش میشه ولی هیچ صدایی نمیاد باید چیکار کنم
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
سلام دوست عزیز...احتمال داره مشکل به وجود آماده از این قسمت باشه از گزینه های بالا Devices/Devices stup/Asio Directx Full Duplex Driver که میبایستی کانال های In اکتیو باشه یعنی در گزینه های in اولی رو Channel 1 و دومی رو Channel 2 باشه و هر دو گزینه Active باشه و گزینه های out هم به همین صورت باید Active باشه...یه ذره دستکاری کنی متوجه میشی...و اگه اوکی نشد از قسمت بالا گزینه vst Audio System رو گزینه Asio Driver کلیک کنید و اگر نرم افزار اف ال رو رو سیستم نصب دارید از اون قسمت Asio Driver گزینه Asio4ALL v2 انتخاب کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید و اوکی بزنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه...با این گزینه میتونید به جای Asio Duplex کیوبیس از Asio 4all اف ال استفاده کنید...![]()
... Mehrdad.f ...
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند