كار اصلي اين wave paz analyzer چيه!و در چه مواقع ازاين استفاده ميشه.آيا فقط از اين آناليز كل آهنگمون استفاده ميكنيم يا براي جداگانه ....!؟
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
كار اصلي اين wave paz analyzer چيه!و در چه مواقع ازاين استفاده ميشه.آيا فقط از اين آناليز كل آهنگمون استفاده ميكنيم يا براي جداگانه ....!؟
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
کارِ آنالایزر نمایش ریل تایم تغییرات فرکانسی و انتشار صدا توی فضا هست که میتونید ازش برای آنالایز کل و یا جزء به جزء موزیک استفاده کنیدنوشته اصلی توسط turkyas تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
نوشته اصلی توسط Iman Ahmadzadeh تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
مرسی از جواب خوبت حالا بین مانیتورها.....و ...واید شده ...یعنی چیی؟راستی ایمان جان میگن پیک شده منظور ینی چی؟؟ببخشید انقد سوال میکنما..
یعنی صدایی که به چپ و راست پن شده باشه و حالت استریو داشته باشه
پیک هم بحث مفصلیه ولی به زبون ساده میشه اینطور گفت که به حداکثر میزان ممکن رسیدن رو میگن به پیک رسیدن، یا پیک شدن، توی بحث صدابرداری وقتی سیگنال به صفر میرسه و قسمتی از اون از مرز صفر بالاتر میره میگن که دیستورت شده (کاربردش به صورت اصولی توی این زمان نباید باشه ولی چیزیه که بین اکثر همکاران گفته میشه)
نوشته اصلی توسط ایمان احمدزاده تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام ایمان جان
یه سوال در مورد میکس داشتم اونم اینه که من هرکاری میکنم موزیکم به همراه وکال بعد پیدا نمیکنه یعنی من پنینگ و از ریورب هم استفاده میکنم ولی بازم با میکس هایی که بچه های دیگه میکنن فرق داره
میخواستم بدونم مشکل کجاست ؟
ممنون میشم من تمام راهایی که توی سایت داشت رو رفتم ولی فک کنم یه چیزی هست که نمیدونم چیه !!!
لطف میکنی اگه یه توضیحی از کل میکس و مسترینگ و بعد دادن به کار بهم بگی
با سلام.انجمن این پست حذف شده استنوشته اصلی توسط HaDI ZOLFI تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلامنوشته اصلی توسط boow تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خیر . فایل کاملا صحیح و سالم می باشد .
مشکل شما به احتمال زیاد از مرورگرتون هست.
موفق باشید
ممنون مشکل برطرف شدنوشته اصلی توسط Danial Khakian تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند