سلام به همه دوستان گل قصد از این تاپیک به دانلود گذاشتن پرست های جدید نکسوزه
وهروز یک پرست در این تاپیک به دانلود گذاشته میشود
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام به همه دوستان گل قصد از این تاپیک به دانلود گذاشتن پرست های جدید نکسوزه
وهروز یک پرست در این تاپیک به دانلود گذاشته میشود
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
اینم یک پرست جدید نکسوز که حجم کمی داره ولی عالیه
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
اینم پرست دیگه نکسوز
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
استاد ممنون ولی چجوری باید ازشون استفاده کرد؟بدون expansion که کار نمیکنه؟میکنه؟
باید به Nexus Content بروید وبه پوشه Presets کپی کنید بعد در نکسوز اتوماتیک فعال میشهنوشته اصلی توسط hooohooo تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
اینم یه پرست جدید نکسوز نظر یادتون نظره
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
مرسی درست شد با انکه چندتاشو ارور میده ولی بکارم اومد ممنونم
عاشقان موسیقی متال
www.mydlvst2.iran.sc
استاد اروری که میده اینه اکثر بانک هارو لود نمی کنه چرا؟
the expansion is unknow.please contact refx support.the output has been muted
عاشقان موسیقی متال
www.mydlvst2.iran.sc
یه سوال من نکسوزم 17 تا پریست اصلی داره که فقط با همونا میتونم کار کنم.اما یه سری فایل هایه دیگه که غیر از درون پوشه prest هستند و من هنگامی که نکسوز رو نصب کرذم در کنار پوشه پریست بودن به نام sampleیاfxpressو 3.4تا دیگه هست آیا از اونا هم میتونم استفاده کنم؟اگه جواب بله هست.چگونه؟
ArTesh ReCOrD
بله آرین می تونی استفاده کنی از دکمه های مثل arp .mod.tg. که در نکسوز هستند می تونی استفاده کنینوشته اصلی توسط gangsta تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
My Telegram Channel
Telegram.me/teobeats
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند