درامشو خیلی دوست داشتم ... خیلی احتیاج به اینو نوع دراما دارم ... اگر لوپه یا میتونی ه چندتا از اینا بهم بده ... عاشقه درامتم ...![]()
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
درامشو خیلی دوست داشتم ... خیلی احتیاج به اینو نوع دراما دارم ... اگر لوپه یا میتونی ه چندتا از اینا بهم بده ... عاشقه درامتم ...![]()
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
یسیار زیبا
لذت بردم واقعا
با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر
I WILL BE FAMOUS IN ALL OF THE WORLD
Viva Persian Gulf
مرسی دوست من از دعوتت . کار خوبی بود![]()
سلام و خسته نباشید خدمت شما....
کار زیبا و جونداری شده...آفرین
موفق و هنرمند باشید
.....همیشه یه گیری هست.....
نه این کار مال یکی از مشتریا بود که کلا فاز کار را بردیم سمت اجتماعی این شد که بی استفاده موند بیت. گفتم بذارم دوستان گوش بدن.درامش خیر لوپ نیست. اگه بخواید اره میشه خوند روش فقط خوب اجرا کنید کار خوبی میشه. موفق باشیدنوشته اصلی توسط Sina_xuse تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
ممنون دوست من. باعث خوشحالیه.همچنیننوشته اصلی توسط Shahsam تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
خواهش میکنم.مرسی.نوشته اصلی توسط Dj wislouy تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
سلام. شما هم همینطور. ممنون از نظرتون و وقتی که گذاشتید. به امید موفقیت همه دوستاننوشته اصلی توسط yatos تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
not sentences for say
سلام داداش بسيار زيبا بود...ايول
با سلام دوست عزیز
فضاسازی و انتخاب سازها مناسب بود
پتانسیل یک موزیک زیبارو داره
موفق و پیروز
کار زیبایی درام انتخاب ساز همچی عالی بود منم چند روز دیگه قرار یه آهنگ تو این سبک برا دوستم بسازم روش بخونه الانم داره تکسشو مینویسه
سلام. مرسی ک گوش دادی. عزیزنوشته اصلی توسط navid64 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
not sentences for say
سلام وقت بخیر.خوشحالم از نظر دلگرم کنندتون. همچنین ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستاننوشته اصلی توسط Roohollah Nazari تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
not sentences for say
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند