مرسی از کمکت دوست گلم
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
مرسی از کمکت دوست گلم
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
عرض سلام خدمت دوستان عزیز ... عذرخواهی میکنم ... مدتیه که نمیتونستم در خدمت دوستان باشم ... سوالات همه ی دوستان یه جواب داره ... انشاالله با پیش رفتن آموزش ها دستتون میاد چیکار کنین .... مهمترین مساله داشتن کاغذ و خودکاره!!!!! اول سبک رو بنویسید .... نیازی نیست حتما برای تمام ساز ها نت نویسی کنین !!! مخصوصا ساز های کوبه ای ... با شکلی خاص میتونن توو کاغذ نشونش بدین ... یه سناریو واس موزیکتون بنویسید ... برای مثال دوس دارین پیانو بیاد با آرپژ بالا رونده ... 10ثانیه ادامه پیدا کنه .... یه سکوت 2 ثانیه ای یا کشش ... یعد صدای کرش میاد با 1.5 ثانیه کشش و ضربه ی نرم .... بعد از اون تکرار آرپژ بصورت پایین رونده رو داریم و همراهیه اون بوسیله ی ویالون !!!! ... اینی که من نوشتم میتونه اینترو خوبی واس یه موزیک باشه ... دوستان توجه داشته باشین که آموزش ها مربوط به آهنگسازی هستش نه کار با نرم افزار ... برای من هیــــــچ فرقی نمیکنه شما چه نرم افزاری استفاده میکنید...
با سلام خدمت دوستان گلم..چندتا سوال دارم...1. این وی اس تی های فروشگاه تو کرک و کیفیت هیچ مشکلی ندارن؟
2. حضوری نمیشه خرید کرد؟
3.این وی اس تی ها با بانک کامل هستند؟
سلام
این سوالت چه ربطی به این جا داره
ولی خوب
تمامل محصولات فروشکاه بابالا ترین کیفیت و قیمت های واقعا پایین هست
خرید هم اگه تهران ساکن باشی یک روزه میاد نگران نباش
توضیح در مورد بانک هر وی اس تی تو فروشگاه کاملا توضیح داده شده
[SIZE="4"]لطفا تقاضای انجام پروژه و اموزش رایگان رو ندهید .. انجام نمی دهم .. تشکر
تلگرام >> @Mdjavanmard
اینستاگرام >> mohammadjavanmard70
وقتي ميگن فروشگاه يعني همه چيز تمومنوشته اصلی توسط raminpop تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
جاي اين سوال اينجا نبود تو چت باكس هم ميتونستيد بپرسيد
تا جايي كه من اطلاع دارم هيچ جاي چيزي رو به مشتري نميده كه مشتري ناراضي باشه پس تست شده اند
از همشون اطلاع كامل ندارم ميتونيد از خود فروشگاه بپرسيد
يا بهشون ميل بزنيد تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
iP شما همواره رصد میشود :
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،
شخصیت من چیزیه که من هستم،
اما برخورد من بستگی داره به اینکه :
" تو " کی باشی ...
عضويت در گروه ويژه
Vip
insragrm: Sabernadimi
ببخشید من کار با اف ال رو تازه شروع کردم.میخواستم آهنگمو بزارم واستون تا با پستی بلندی های اف ال و نقاط ضعفم آشنا شم.چطور میتونم آهنگمو قرار بدم؟لطفا راهنماییم کنید.
دوستان عزیزم اگه میخواین بصورت کارگاهی کار کنیم صداهایی که شنیدین رو بصورت نوشتار و شکل همینجا قرار بدین تا دربارش بحث بشه ... دوستان عزیز از ایجاد پست های خارج از مسیر موضوع جدا خودداری بفرمایین ... بعد از این پست من سوالات نامربوط و همینطور بحث در مورد نرم افزارهای آهنگسازی سریعا حذف میشن ... برای هرچه پربار تر شدن آموزش لطف کنین همراهی کنید ... ممنونم
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم یه همچین صدای Brass و پیانویی رو تو چه وی اس تی هایی میتونم پیدا کنم(لطف کنید راهنمایی کنید آخه میخوام بخرم)
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
با تشکر
لطفا یکی جواب مارو بدهنوشته اصلی توسط er.nike تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دوسته عزیزم کسی که میخواد وارد این تاپیک بشه فک نمیکنه که مشکل شما brass هست ،فک میکنه که سوال شما راجع به آموزش آهنگسازی دوسته خوبم محمد سعیده/پس انگار که شما اصلا سوالی مطرح نکردید/خواهشا رعایت کنید و هر موضوعی رو تو جای مناسب خودش تاپیک کنید
پسته 17 همین تاپیکو بخون
من از روزی که یادم هست/به یادت تیره می پوشم/دلم خوش بود که میگفتی/تورو آسون نمیفروشم
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند