سلام ایا از افکت های گیتار ریگ میشه روی سینتی سایزر و بقیه صدا ها استفاده کرد ؟
IR.
انجمن تخصصی آهنگسازی کیوبیس و اف ال استودیو ایران
سلام ایا از افکت های گیتار ریگ میشه روی سینتی سایزر و بقیه صدا ها استفاده کرد ؟
فروشگاه آنلاین کیوبیس با سیستم پرداخت آنلاین و ارسال به سراسر نقاط ایران ، شهرستانها و روستاها در کمترین زمان ممکن ، فروش vst وی اس تی ارزان و با کیفیت ، فروش سمپل و پلاگین های جدید آهنگسازی
![]()
عرض ادب...نوشته اصلی توسط morteza061 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
دوست عزیز عنوان نباید کل سوال را در بر بگیرد آن هم به همراه سلام... پس متن تاپیک برای چیست؟!!
همچنین این پست مکانش در بخش آموزش ها نیست!! و سوال هست...
ارادتمند/ @تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
Music Is Freedom
عرض ِ ادب و احترام .
موضوع انتقال داده شد به بخش ِ مربوطه . . .
ببینید ! عملن می تواند قرار بگیرد اما مناسب ِ این کار نیست . . .
سینت سایزر ها و صدا ساز های مجازی به قدر ِ کافی ...تور های تغییر دهنده بر روی خود دارند که نیازی به افکت های جانبی هم چون گیتار ریگ نباشد .
شاد و آرام باشید
ارادتمند .
پی نوشت :
عنوان نیز ویرایش شد .
تشکر از مدیر ِ ارشد ِ انجمن آقای اشکان ِ بختیار .
سلام دوست عزیز
با اینکه تو تاپیکی که آقای جعفر زاده عزیز پا گذاشتن جای نطق افرادی مثل من که علم و تجربه ی ناچیزی دارن نیست ، اما من از همین به چشم نیومدن استفاده میکنم و با یک جسارت کوچکی جواب سوال تون رو میدم:
1-
تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
(دسترسی عادی امکان پذیر نیست ، از روش های مخصوص استفاده شود!)
این یک ویدیو هستش که آقای Nir Z با استفاده از پلاگین Waves GTR Solo (مشابه گیتار ریگ) رو روی صدای درام استفاده میکنند.
2-برای استفاده از پلاگین ها کاری که با صدا میکنه مهمه ،نه اسمش و تبلیغاتی که براش شده!
اما، فرمایشات استاد رو فراموش نکنید:
موفق باشید.ببینید ! عملن می تواند قرار بگیرد اما مناسب ِ این کار نیست . . .
سینت سایزر ها و صدا ساز های مجازی به قدر ِ کافی ...تور های تغییر دهنده بر روی خود دارند که نیازی به افکت های جانبی هم چون گیتار ریگ نباشد .
نمی گم با تو واسم، گریه دیگه گریه نبود
با تو این زمزمه ها یه های های دیگه داشت
سلام دوست عزیز... @تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
میتونید همچین کاری بکنید. در صورتی که علم استفاده اش رو کامل داشته باشید به صورتی که هیچ آمپ گیتاری (گیتار ریگ، ویو GTR T , Slayer 2 FX ، یا VG FX) برای شما فرق نکنه و به صدای مورد نظرتون برسید... من خودم توی یکی از کارهای خودم حتی افکت گیتار رو به وکال خودم دادم و دیستورتش کردم و برای مثال از افکت گیتار بر روی یک موج دندان اره ای (saw) با 25 درصد Pre distort صدای گیتار الکتریک درست کردم که به دید خودم به صدای واقعی خیلی نزدیک بود...
به هر حال این به خود شما بر میگرده و استفاده ای که از پلاگینها میکنید...
مثلا من خودم از Vocodex در اف ال به عنوان مکسیمایزر استفاده کردم و خیلی هم خوب کارشو انجام داد!!!
امید وارم مشکلتون حل شده باشه و به پاسختون رسیده باشید
آموزش کامل پلاگــــیــن Sytrus (کلیک کنید)
چیزهایی که در موسیقی الکترونیک باید بدانید
Harmor
Own Cubase .IR Samples
کتابهای خواندنی
مشکلات و سوالات اف ال استودیو ، برای طرح سوالات شماست...
آموزش میکس و فاینالایز کردن موسیقی و فیزیک صوت ( صداسازی ) در مشهد
karkia.music@gmail.com
telegram
می دونید چرا این سوال پرسیدم اخه داشتم اهنگ بازم بتاب سیروان رو گوش می دادم بعد حواسم روی شروع اهنگ درگیر شد می خواستم بفهمم که با گیتار شروع میشه یا سینتی سایزر یا هر دو نظر شما چطور؟
عرض ادب...نوشته اصلی توسط morteza061 تنها کاربران عضو قادر به مشاهده لینکها هستند ، برای مشاهده و دانلود لینکها از اینجا ثبت نام کنید
گیتار الکتریک هست و از روی صدایش من حدس میزنم که Gibson Les Paul هست به خاطر صدای گرمش والبته آمپ و افکت ها فکر نمی کنم مجازی باشند و احتمال قوی واقعی هستند... البته ملودی با سینتی سایزر هم قاطی میشه در انتها
ارادتمند/
Music Is Freedom
مگه آمپ و افکت واقعی با مجازی فرق داره؟
Gibson Les Paul وی اس تی هم هست؟
بعله 100% کیفیت آمپلی فایر های واقعی با شیبه ساز های نرم افزاری بسیار متفاوت و طبیعی تر هست! واقعا زیبایی صدا های واقعی و ساز واقعی چیز دیگریست!
البته بحث هزینه و بودجه هست که VST ها بیشتر مشکل بودجه را رفع می کنند و تا حد مطلوبی صدای مورد نیاز را شبیه سازی میکنندو مطمئنا هیچ گاه ساز ها و تجهیزات واقعی از دور به کنار نمیرن... برای همین به vst ها مجازی یا Virtual گفته میشه...
بعله شرکت های مختلفی از صدای خام این گیتار سمپل تهیه کردند که البته شما باید صدای خام را با افکت ترکیب کنید تا صدای مورد نظر به دست آید... کلا گیتار های الکتریک جدا از نوع و مارک از خودشان صدای خاصی ندارند و تمام صدا را مدیون آمپلی فایر و افکت خود هستند... شرکت iLya گیتار گیبسون دارد... AMG از شرکت ample sound مطعلق به صدای این گیتار هست... شما این گیتار ها را بیاورید و گیتار ریگ را مثلا سر راه اش قرار بدید و افکت بگیرید.
در اینترنت کمی جست و جو کنید عکس ها و توضیحات دقیق تری به دست خواهید آورد... ارادتمند/
Music Is Freedom
اگر واستون زحمتی نیست لینک این گیتار ها رو بدین ؟
فقط اعضا گروه ویژه vip و مدیران قادر به دیدن اسامی بازدیدکنندگان تاپیک هستند